ΑΘΗΝΑ
20:36
|
05.05.2024
Ένα σκίτσο του Ιάκωβου Βάη για τους… ταξικούς Έλληνες.
Του Ιάκωβου Βάη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αντιλαϊκό και ταξικό χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό της κυβέρνησης Μητσοτάκη για το 2024 ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Ένας προϋπολογισμός, ο οποίος πέρασε με τα 158 «ναι» των κυβερνητικών εδράνων.

Ωστόσο, ο κ. Κουτσούμπας δεν άσκησε κριτική μόνο στο κυβερνών κόμμα. Ασχολήθηκε και με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος μίλησε χθες Κυριακή 17/12 στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του πριν από την έναρξη της συζήτησης στην ολομέλεια της Βουλής για τον προϋπολογισμό.

Η φράση του κ. Κασσελάκη που σχολίασε ο κ. Κουτσούμπας ήταν το «δεν θα χωρίσουμε ταξικά τους Έλληνες». «Πού τα βρήκατε αυτά στα φιντάνια», σχολίασε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ. «Το τελευταίο του μαργαριτάρι ήταν ότι δεν πρέπει να χωρίζονται οι Έλληνες ταξικά. Τον Κασσελάκη περιμέναμε. Λες και δεν υπάρχουν εργάτες, αγρότες και από την άλλη βιομήχανοι και εφοπλιστές. Μας λέει να μην ασχολούμαστε μαζί του, να τον αφήσουμε να ανθίσει. Εμείς τους λέμε να τον χαίρεστε και να τον προτείνετε για Νόμπελ οικονομίας».

Σχετικό με τη δήλωση Κασσελάκη είναι και το σκίτσο του Ιάκωβου Βάη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καλό Πάσχα

1η Μάη-Η Εργατική Πρωτομαγιά σε σκίτσα

Αμερικανικά πανεπιστήμια

Παρίσι 2024: Βγήκαν οι «σκούπες» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα