ΑΘΗΝΑ
23:33
|
27.04.2024
Πλέον, αναζητούνται ακόμη τρία άτομα, εκ των οποίων τα δύο έχουν ταυτοποιηθεί.
Σύλληψη 20χρονου για την καταδίωξη στον Ασπρόπυργο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Χειροπέδες σε έναν 20χρονο για συμμετοχή στην άγρια καταδίωξη στον Ασπρόπυργο, όπου έπεσε νεκρός ο 29χρονος αστυνομικός, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Συγκεκριμένα, ο 20χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, συνελήφθη χθες Δευτέρα (18/12) για την υπόθεση της καταδίωξης. Πλέον, αναζητούνται ακόμη τρία άτομα, εκ των οποίων τα δύο έχουν ταυτοποιηθεί.

«Ήταν το καλύτερο παιδί»

Το νήμα της ζωής του 29χρονου αστυνομικού της ΔΙΑΣ κόπηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου κατά τη διάρκεια καταδίωξης, η οποία ξεκίνησε από τη Νίκαια.

Ο άτυχος μαζί με τους συναδέλφους του καταδίωκαν επί 23 λεπτά τα κλεμμένα αυτοκίνητα. Το ένα κατάφερε να ξεφύγει, όμως, το δεύτερο που οδηγούσε ένας 20χρονος Ρομ, έκανε έναν επικίνδυνο ελιγμό. Ο οδηγός του περιπολικού, φρέναρε απότομα προκειμένου να αποφύγει τη σύγκρουση, όμως ο 29χρονος που οδηγούσε τη μοτοσικλέτα δεν πρόλαβε να αντιδράσει και «καρφώθηκε» στο πίσω μέρος του ΙΧ.

Ο νεαρός αστυνομικός και ο συνεπιβάτης του εκτινάχθηκαν σε απόσταση 60 μέτρων. Ο 29χρονος δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Η οικογένειά του και η ΕΛ.ΑΣ πενθούν τον χαμό, ενός «εξαιρετικού παιδιού», όπως λένε συγγενείς του. Στην Πάτρα, από όπου καταγόταν, συγγενείς και φίλοι βυθίστηκαν στο πένθος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα