ΑΘΗΝΑ
14:10
|
02.05.2024
Η μηχανική κεφαλή του εξωγήινου στην ταινία του Σπίλμπεργκ φέρει την καλλιτέχνη ειδικών εφέ Κάρλο Ραμπάλντι και σάρωσε σε δημοπρασία που έγινε στο Μπέβερλι Χιλς.
Ο εξωγήινος Ε.Τ. από την ομώνυμη ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένας φανατικός (και πλούσιος) συλλέκτης πρόσθεσε στη συλλογή του την αυθεντική μηχανική κεφαλή του εξωγήινου Ε.Τ. στην ομώνυμη κλασσική ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ, καθώς πλειοδότησε στην τετραήμερη δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε από τον ιδιωτικό οίκο δημοπρασιών στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνιας, Julien’s Auctions έναντι 635.000 δολαρίων.

Η μηχανική κεφαλή (animatronic) από την ταινία του 1982 «E.T. Το Extra-Terrestrial» φέρει την υπογραφή του καλλιτέχνη ειδικών εφέ Κάρλο Ραμπάλντι. Έχει μεταλλικό σκελετό με αφρώδες λάτεξ εξωτερικό δέρμα και τη δυνατότητα να ενεργοποιεί ακόμη και τον παλμό των φλεβών για κοντινά πλάνα.

Στην τετραήμερη δημοπρασία μπήκαν σε δημοπρασία και άλλα ενδιαφέροντα αναμνηστικά ταινιών του Χόλιγουντ, όπως η στολή του Μπάτμαν που φορούσε ο Μάικλ Κίτον στην ταινία «Batman Returns» έναντι 63.500 δολαρίων, και η ασπίδα του «Captain America, που χρησιμοποιήθηκε από τον Κρις Έβανς στην ταινία του 2011 «Captain America: The First Avenger» έναντι 65.000 δολαρίων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αστυνομία και εθνοφρουρά εισέβαλαν στο UCLA- Δεκάδες συλλήψεις διαδηλωτών

Κιλκίς: Άνδρας επιτέθηκε με τσεκούρι σε αστυνομικούς

ΕΠΑΛ: Από το ξύλο για γειτονιές και οπαδικά στις γροθιές για ένα like ή γιατί κοίταξε το αγόρι της συμμαθήτριας

ΣΕΤΕΠΕ : Το Δώρο Πάσχα δεν έχει καταργηθεί

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα