ΑΘΗΝΑ
00:43
|
04.05.2024
Τέσσερα άτομα κατέληξαν στο νοσοκομείο, μετά την κατάποση του χημικού καθαριστικού στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πρόστιμο 120.000 λιρών επιβλήθηκε σε νυχτερινό κέντρο του Λονδίνου, ύστερα από ατύχημα, όπου ένας από τους μπάρμαν σέρβιρε κατά λάθος στους πελάτες σφηνάκια τεκίλας με καυστική σόδα, αντί για αλάτι.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το 2019, με τέσσερις από τους πελάτες να καταλήγουν στο νοσοκομείο μετά την κατάποση του χημικού καθαριστικού στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Tiger Tiger, στο κεντρικό Λονδίνο, σύμφωνα με ανακοίνωση του δημοτικού συμβουλίου της περιοχής.

Σύμφωνα με την κατάθεση του εργαζόμενου, κατά την διάρκεια της βάρδιας του αντιλήφθηκε πως είχε τελειώσει το αλάτι και, χρησιμοποιώντας ένα πλαστικό ποτήρι μιας χρήσης, πήρε την λευκή σκόνη που πίστευε ότι ήταν αλάτι από ένα μεγάλο λευκό δοχείο που βρισκόταν σε ένα ράφι, πίσω από το μπαρ. Στη συνέχεια πρόσφερε τα σφηνάκια με το «αλάτι» στους πελάτες.

Μόλις οι πελάτες άρχισαν να έχουν συμπτώματα από την κατάποση της ουσίας, υποπτευόμενος ότι κάτι δεν πάει καλά, δοκίμασε και ο ίδιος την καυστική σόδα, προκαλώντας έγκαυμα στο στόμα και στη γλώσσα του.

Ο μπάρμαν δήλωσε ένοχος για τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν, αναφορικά με παραβιάσεις άρθρων του νόμου «για την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Με πάνω από 400 χιλιάδες αυτοκίνητα η έξοδος των Αθηναίων

Άγιοι Θεόδωροι: Εξαφανίστηκε και το μηχανάκι του βρέθηκε παρατημένο

Λευκάδα: Στο νοσοκομείο 35χρονος από τσίμπημα αράχνης «μαύρη χήρα»

Επιτάφιος Θρήνος: Η Ακολουθία και η περιφορά [live]

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα