ΑΘΗΝΑ
22:01
|
20.05.2024
Ο νεαρός φέρεται κατά δήλωσή του πως είναι 17 ετών και συνελήφθη ενώ κρυβόταν σε ερειπωμένα κτίρια στο Πέραμα.
Περιπολικό
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένας νεαρός συνελήφθη σήμερα το απόγευμα από την ΕΛ.ΑΣ. σε σχέση με την επεισοδιακή καταδίωξη που έγινε τη Δευτέρα τα ξημερώματα στον Ασπρόπυργο με αποτέλεσμα το θάνατο 29χρονου αστυνομικού και τον τραυματισμό τριών άλλων.

Ο νεαρός φέρεται πως είναι εξάδελφος του 20χρονου που συνελήφθη τη Δευτέρα και κρυβόταν σε ερειπωμένα κτίσματα στο Πέραμα.

Ο νεαρός κατά δήλωσή του είναι 17 ετών και φέρεται (σύμφωνα με αστυνομικές πηγές) πως έχει ταυτοποιηθεί για  συμμετείχε στην εγκληματική ομάδα κλοπής αυτοκινήτων που είχε συστήσει ο 20χρονος που συνελήφθη πρώτος.

Στην ίδια ομάδα συμμετείχαν και άλλοι δύο νεαροί που προς το παρόν διαφεύγουν της σύλληψης και οι οποίοι από το βράδυ της 17ης Δεκεμβρίου ως και τα ξημερώματα της 18ης Δεκεμβρίου είχαν κλέψει τέσσερα αυτοκίνητα από Πέραμα και Νίκαια.

Προηγούμενη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τη σύλληψη του 20χρονου που συνελήφθη πρώτος αναφέρει πως σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση (συμμορία), διακεκριμένες κλοπές, απείθεια και επικίνδυνη οδήγηση από την οποία προκλήθηκε θάνατος.

Η δικογραφία σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, μετά από διαδοχικές κλοπές οχημάτων στο Πέραμα και στη Νίκαια Αττικής από μέλη εγκληματικής οργάνωσης, κατά τη διαφυγή των οποίων και συνεπεία επικίνδυνης οδήγησης, προκλήθηκε θανάσιμος τραυματισμός αστυνομικού και τραυματισμός ακόμη τριών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Κλιματικής κρίσης ετοιμάζουν οι πυροσβέστες

Λαμία: Σταφυλόκοκκος στα γεύματα που προκάλεσαν δηλητηρίαση στους μαθητές

Ιταλία: Γέννησε στο κρουαζιερόπλοιο και σκότωσε το βρέφος

Ναυάγιο στην Πύλο: Ξεκινά στις 21/5 η δίκη για την πολύνεκρη τραγωδία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα