ΑΘΗΝΑ
20:24
|
01.05.2024
Η πτώση συνέβη πριν την έναρξητων μαθημάτων, με τους σοβάδες να καταλήγουν πάνω στα θρανία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τυχεροί στάθηκαν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του 3ου Γυμνασίου της Χίου, οι οποίοι κατά την είσοδό τους το πρωί της Τρίτης στην τάξη, αντιλήφθηκαν ότι τμήματα του σοβά είχαν πέσει από το ταβάνι, καταλήγοντας πάνω στα θρανία που θα καθόντουσαν οι μαθητές.

Το γεγονός αναφέρθηκε από τη διεύθυνση του σχολείου  στη διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ θα παύσει η χρήση της συγκεκριμένης αίθουσας, μέχρι να υπάρξουν οι απαραίτητες επισκευές, με τους μαθητές να συνεχίζουν την παρακολούθηση των μαθημάτων τους μέσω τηλεκπαίδευσης, σύμφωνα με τοπικά μέσα.

Η διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Χίου κατήγγειλε στο τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό «Αλήθεια», ότι η ίδια έχει αναφέρει επανειλημμένα τα προβλήματα που εμφανίζουν οι υποδομές των σχολείων της περιοχής στους αρμόδιους, δηλώνοντας ότι, εάν οι δημοτικές αρχές δεν δράσουν άμεσα για την διασφάλιση της ασφάλειας των μαθητών «θα ζητηθεί η παρέμβαση του Εισαγγελέα».

Μεταξύ άλλων σημείωσε ότι επειδή έχουν βάλει και κάγκελα στα παράθυρα, αν εκεί γίνει κάτι, π.χ. μια φωτιά, δεν θα μπορούν να βγουν έξω μαθητές και εκπαιδευτικοί.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα