ΑΘΗΝΑ
14:17
|
07.05.2024
Ασχολήθηκαν με την αστυνομία, γιατί δεν υπήρχε δουλειά στην Πάτρα. Καλύτερα να μου κόβονταν τα χέρια, να μην τον άφηνα να πάει, είπε ο πατέρας.
Από την κηδεία του 29χρονου αστυνομικού Χρήστου Κουρουνιώτη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε κλίμα βαρύ πένθους τελέστηκε σήμερα στο ναό της Αγίας Τριάδας Καλλιθέας Πατρών η κηδεία του 29χρονου αστυνομικού Χρήστου Κουρουνιώτη, που σκοτώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στη διάρκεια καταδίωξης ομάδας νεαρών που έκλεβε αυτοκίνητα σε Πέραμα και Νίκαια.

Στην κηδεία του νεαρού αστυνομικού παρέστησαν εκτός από τους συντετριμμένους γονείς και τον αδελφό του αποβιώσαντος που είναι επίσης αστυνομικός, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, ο υφυπουργός Κώστας Κατσαφάδος και ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος.

Συντετριμμένοι και οι δεκάδες συνάδελφοί του, πολλοί από τους οποίους ήρθαν από την Αθήνα για να αποτίσουν τον ύστατο φόρο τιμής.

Σύμφωνα με την πατρινή ειδησεογραφική ιστοσελίδα, thebest.gr, ο τραγικός πατέρας εξήγησε ότι οι γιοι του αναγκάστηκαν να ακολουθήσουν σταδιοδρομία αστυνομικού επειδή δεν έβρισκαν δουλειά στην πόλη τους, λέγοντας:

«Ασχολήθηκαν με την αστυνομία, γιατί δεν υπήρχε δουλειά στην Πάτρα. Πήγε ο ένας, μετά ήρθε και ο άλλος. Καλύτερα να μου κόβονταν τα χέρια, να μην τον άφηνα να πάει. Αντίρρηση δεν είχα, φόβο είχα».

Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την κηδεία του 29χρονου, της ιστοσελίδας thebest.gr

Υπό τους πένθιμους ήχους της μπάντας της αστυνομίας και με το άγημα να αποδίδει τιμές, δεκάδες κόσμου συνόδευσαν το φέρετρο που ήταν τυλιγμένο με την ελληνική σημαία στο κοιμητήριο.

Το ύστατο χαίρε αποδόθηκε με την ανάκρουση του εθνικού ύμνου και τιμητικές βολές από το άγημα της ΕΛΑΣ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σταύρωση και Ανάσταση της Παλαιστίνης

139 καταδίκες της Ελλάδας για τις συνθήκες κράτησης σε φυλακές και Α.Τ.

Νότια Αφρική: Κτίριο καταρρέει, δεκάδες οι εγκλωβισμένοι

Συμβούλιο Υπουργών: Υιοθέτηση νόμου της Ε.Ε. για έμφυλη και ενδοοικογενειακή βία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα