ΑΘΗΝΑ
16:48
|
01.05.2024
Φόρα-κατηφόρα πήρε ο πρώην δήμαρχος Ν.Υόρκης αφότου ανέλαβε χρέη δικηγόρου του Ντόναλντ Τραμπ.
Ρούντολφ Τζουλιάνι
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στη χρεοκοπία οδηγήθηκε ο 79χρονος Ρούντολφ Τζουλιάνι, πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης και στενός φίλος του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, καθώς οι δικαστικές περιπέτειες δεν έχουν τελειωμό, όπως δεν έχουν τελειωμό ούτε και οι απαιτήσεις των πιστωτών του.

Ο Τζουλιάνι, που άρχισε να παίρνει για τα καλά την «κάτω βόλτα» όταν ανέλαβε δικηγόρος του πρώην Προέδρου Ντ. Τραμπ, υποχρεώθηκε σήμερα να καταθέσει αίτηση προστασίας από τους πιστωτές με αφορμή την απόφαση δικαστηρίου στις 15 Δεκεμβρίου, που τον αναγκάζει να καταβάλλει περίπου 150 εκατομμύρια δολάρια σε αποζημιώσεις σε δύο γυναίκες από την πολιτεία της Τζόρτζια για τους ψευδείς ισχυρισμούς του ότι παραποίησαν ψήφους στις προεδρικές εκλογές του 2020.

Στην αίτηση για την κήρυξη χρεοκοπίας ο Τζουλιάνι αναφέρεται ότι έχει χρέη που κυμαίνονται μεταξύ 100 και 500 εκατ. δολαρίων και περιουσιακά στοιχεία αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

«Η κατάθεση της αίτησης δεν πρέπει να αποτελέσει έκπληξη για κανέναν», δήλωσε ο πολιτικός σύμβουλος του Τζουλιάνι, Τεντ Γκούντμαν, προσθέτοντας:

«Κανείς δεν θα μπορούσε να πιστέψει ότι ο Τζουλιάνι θα ήταν σε θέση να πληρώσει ένα τόσο υψηλό ποσό. Η πτώχευση θα του δώσει την ευκαιρία και τον χρόνο να ασκήσει έφεση, ενώ παράλληλα παρέχει διαφάνεια στα οικονομικά του υπό την εποπτεία του πτωχευτικού δικαστηρίου».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα