ΑΘΗΝΑ
09:19
|
01.05.2024
Στις 19/12 εξαφανίστηκε από την ίδια περιοχή η επίσης 16χρονη Σάρα Μ., ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να έφυγαν μαζί.
Εξαφάνιση 16χρονης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για την εξαφάνιση δυο ανήλικων κοριτσιών στο Παγκράτι.

Στις 19 Δεκεμβρίου πρωινές ώρες εξαφανίστηκε από το Παγκράτι Αττικής, η Σάρα Μ. 16 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Σάρα και προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχειών της ανήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.

Η Σάρα Μ. έχει ύψος 1,67 μ., ζυγίζει 55 κιλά, έχει κόκκινα χάλκινα μακριά μαλλιά και καστανά μάτια. Είναι άγνωστο το τι ρούχα φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε, είχε μαζί της μαύρη σχολική τσάντα.

Εξετάζεται, αν η ανήλικη μπορεί να βρίσκεται με την άλλη 16χρονη φίλη της που επίσης εξαφανίστηκε από το Παγκράτι, την Αναστασία Μ.

Υπενθυμίζεται ότι η Αναστασία Μ. για την οποία ενεργοποιήθηκε το missing alert στις 19/12,  έχει ύψος 1,70 μ., ζυγίζει 60 κιλά, έχει μαύρα μακριά και ξυρισμένα στο πίσω μέρος του κεφαλιού μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρη μπλούζα, μαύρο παντελόνι και είχε σχολική τσάντα

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα