ΑΘΗΝΑ
02:12
|
08.05.2024
Στους αποφυλακισμένους επιβλήθηκε εγγυοδοσία 1000-2000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στη χώρα με σκοπό την παρακολούθηση αγώνων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ελεύθεροι αφέθηκαν και οι υπόλοιποι προφυλακισμένοι κατηγορούμενοι για τα επεισόδια και την άγρια δολοφονία του φιλάθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη, στην Νέα Φιλαδέλφεια στις 7 Αυγούστου, ύστερα από σχετικές αιτήσεις, ενώ τις προηγούμενες ημέρες είχαν γίνει δεκτά τα αιτήματα αποφυλάκισης 40 κατηγορουμένων.

Με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και της τακτικής Ανακρίτριας που διενεργεί την ανάκριση, δεκτές έγιναν και τελευταίες αιτήσεις αποφυλάκισης που υπέβαλαν οι προσωρινά κρατούμενοι. Πλέον, εκτός φυλακής βρίσκονται τόσο οι 102 Κροάτες, οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όσο και οι τρεις συγκατηγορούμενοι τους, δύο Έλληνες και ένας αλβανικής καταγωγής. 

Ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος ενός εκ των προσωρινά κρατουμένων, σε δήλωσή του ανέφερε πως «Από την μελέτη όλων των αντικειμενικών στοιχείων (αποτυπώματα, στοιχεία DNA, βίντεο, φωτογραφίες) δεν προέκυψε η παραμικρή συμμετοχή του στα κακουργήματα, για τα οποία είχε ασκηθεί ποινική δίωξη».

Στους αποφυλακισμένους επιβλήθηκε εγγυοδοσία 1000-2000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στη χώρα με σκοπό την παρακολούθηση αγώνων.

Έχουν προηγηθεί συμπληρωματικές απολογίες κατηγορουμένων, καθώς στην υπόθεση απαγγέλθηκε νέα κατηγορία για το αδίκημα της συμπλοκής με θανατηφόρο αποτέλεσμα καθώς και για επιμέρους πράξεις όσον αφορά το αδίκημα της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους 90 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών από τις πλημμύρες στη Βραζιλία

Η «πατριωτική» εκστρατεία της Μελόνι κατά των αμβλώσεων ξεκίνησε

Διπλές εκλογές αύριο στη Βόρεια Μακεδονία

Ογκώδες δέντρο έπεσε σε πολυσύχναστο δρόμο στην πρωτεύουσα της Μαλαισίας – ένας νεκρός

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα