ΑΘΗΝΑ
10:58
|
18.05.2024
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 16χρονος υποστήριξε ότι ο ίδιος, ο αδελφός του και η μητέρα τους έχουν υποστεί για πολλά χρόνια κακοποίηση.
Φωτογραφία αρχείου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στα Καλύβια, όπου ένας 16χρονος μαχαίρωσε θανάσιμα τον πατέρα του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 10 το βράδυ ο ανήλικος τηλεφώνησε στην μητέρα του και της είπε ότι σκότωσε τον 71χρονο πατέρα του μετά από καυγά

Στην συνέχεια, η μητέρα του ανήλικου ενημέρωσε την αστυνομία για το τραγικό περιστατικό, με τους αστυνομικούς να μεταβαίνουν στο σπίτι που έγινε το έγκλημα, όπου εντόπισαν νεκρό τον 71χρονο και προχώρησαν στη σύλληψη του 16χρονου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 16χρονος υποστήριξε στις Αρχές ότι «όλα έγιναν εν βρασμώ ψυχής», ενώ, σύμφωνα με τις εξετάσεις, δεν βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 16χρονος υποστήριξε ότι ο ίδιος, ο αδελφός του και η μητέρα τους έχουν υποστεί για πολλά χρόνια κακοποίηση και προσβλητική συμπεριφορά και για αυτό το λόγο η μητέρα με τον 19χρονο αδελφό του είχαν αναγκαστεί να φύγουν από το σπίτι κάτι που σκόπευε να κάνει και ο ίδιος όταν ενηλικιωνόταν.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αυτοκτόνησε ο πληροφοριοδότης της Boeing σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα

Νέες πλημμύρες προκαλούν χάος στο Αφγανιστάν: Νεκροί και καταστροφές

Μέξικο: Νεκρός υποψήφιος δήμαρχος και άλλοι 5 σε προεκλογική εκδήλωση

Υεμένη: Κατάρριψη αμερικανικού MQ-9 Reaper από τους Χούθι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα