ΑΘΗΝΑ
13:16
|
28.04.2024
Σφοδρή χιονοθύελλα τους καθήλωσε σε αυτοκινητόδρομο για περισσότερες από οκτώ ώρες.
Κατάφεραν να συνεχίσουν το ταξίδι τους τα ξημερώματα της Κυριακής
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πολύωρη ταλαιπωρία βίωσαν 100 εκδρομείς από τη Θεσσαλονίκη που αποκλείστηκαν στην διαδρομή από την Πράγα προς τη Βιέννη, καθώς σφοδρή χιονοθύελλα τους καθήλωσε σε αυτοκινητόδρομο για περισσότερες από οκτώ ώρες.

Οι Έλληνες ταξιδιώτες προσγειώθηκαν στην Πράγα το πρωί του Σαββάτου και από εκεί επιβιβάστηκαν σε δύο λεωφορεία ταξιδιωτικού πρακτορείου, με προορισμό τη Βιέννη για να περάσουν τα Χριστούγεννα. Τα καιρικά φαινόμενα όμως δεν τους επέτρεψαν να φτάσουν στην πρωτεύουσα της Αυστρίας.

Η κακοκαιρία έχει παραλύσει το εθνικό οδικό δίκτυο της Τσεχίας, με αποτέλεσμα οι 100 Έλληνες επιβάτες να μείνουν εγκλωβισμένοι, χωρίς νερό και φαγητό, σε απόσταση περίπου 200 χιλιομέτρων από τη Βιέννη. Ανάμεσά τους βρίσκονταν ηλικιωμένοι, μικρά παιδιά αλλά και άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και έπρεπε να πάρουν τα φάρμακά τους.

Σύμφωνα με επιβάτες, όσο περνούσαν οι ώρες, η κατάσταση γινόταν ολοένα και πιο δραματική, ενώ, όπως είπαν, ενημερώθηκε η πρεσβεία, ωστόσο, τους απάντησαν ότι οι επιχειρήσεις απεγκλωβισμού γίνονται για πολίτες όλων των χωρών χωρίς διακρίσεις.

Τελικά, σήμερα τα ξημερώματα, Κυριακή, κατάφεραν να φτάσουν στη Βιέννη, έπειτα από 17 ώρες ταλαιπωρίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νέο βίντεο με ισραηλινούς ομήρους έδωσε στη δημοσιότητα η Χαμάς

Ο Στόλος της Ελευθερίας αναβάλλει το ταξίδι του στη Γάζα

Οργή κατά Μπάιντεν στο ετήσιο δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου

Θεσσαλονίκη: Υπό έλεγχο η φωτιά σε κέντρο διασκέδασης στο λιμάνι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα