ΑΘΗΝΑ
09:34
|
27.05.2024
Συνεχίζει τα καθήκοντά του στη θέση του εκλεγμένου δημάρχου Φρέντι Μπελέρη, ενώ η κυβέρνηση Ράμα δυσκολεύεται να βρει αντικαταστάτη.
Παραμένει στη φυλακή ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συνεχίζεται η πολιτική κρίση για τον δημαρχιακό θώκο της Χειμάρρας, με τον ηττημένο πρώην δήμαρχο Γκέρκι Γκόρο, να διαψεύδει σήμερα την είδηση που κυκλοφόρησε, ότι παραιτήθηκε και να υποστηρίζει ότι συνεχίζει κανονικά τα καθήκοντά του στη θέση του νικητή των τελευταίων εκλογών Φρέντι Μπελέρη.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο περιφερειάρχης Αυλώνας ανακοίνωσε ότι δεν του έχει υποβληθεί παραίτηση από τον κ. Γκόρο.

Χθες, είχε κυκλοφορήσει η πληροφορία ότι ο Γκέργκι Γκόρο, που είχε ηττηθεί στις εκλογές από τον Μπελέρη, είχε υποβάλει την παραίτησή του και ότι η κυβέρνηση Ράμα, αναζητούσε άλλον «εκλεκτό» της αρεσκείας της, για να καλύψει την θέση του δημάρχου που δικαιωματικά ανήκει στον συνδυασμό του Φρέντι Μπελέρη.

Πληροφορίες θέλουν κύκλους της κυβέρνησης Ράμα να έχει προσεγγίσει τρία πρόσωπα από την ομογένεια. Ο ΣΚΑΪ ανέφερε ότι πρόκειται για έναν πρώην βουλευτή από το Αργυρόκαστρο, έναν επιχειρηματία από τη Χειμάρρα και έναν γνωστό δημοσιογράφο, αλλά και οι τρεις έχουν αρνηθεί την πρόταση.

Από την πλευρά του, ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμμάρας Φρέντι Μπελέρης, έστειλε μήνυμα από τη φυλακή να μην διορίσει ο Ράμα δικό του δήμαρχο στη Χειμάρρα.

«Όποιος αναλάβει προσωρινά δήμαρχος μέχρι την αποφυλάκισή και την ορκωμοσία μου, πρέπει να είναι ένας από τους δημοτικούς συμβούλους που προέρχονται από τη δημοτική παράταξη με την οποία κερδίσαμε τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου», ξεκαθάρισε.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αρμενία: Δεκάδες νέες συλλήψεις διαδηλωτών που ζητούν την παραίτηση Πασινιάν

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Ούσι των σκανδάλων

Ο Αρχιεπίσκοπος Μπαγκράτ Γκαλστανιάν υποψήφιος της αντιπολίτευσης στην Αρμενία

Το Ισραήλ περνά από τις στοχοποιήσεις σε επιθέσεις αμφισβητιών του

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα