ΑΘΗΝΑ
20:24
|
30.04.2024
Τη βοήθεια της Κυπριακής Δημοκρατίας για τη σύλληψη των δραστών δολοφονίας ζήτησε ο Ερσίν Τατάρ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Προς την Ελληνοκυπριακή πλευρά, μέσω των Ηνωμένων Εθνών, απευθύνθηκε χθες, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ζητώντας την συνδρομή των Αρχών της Κυπριακής Δημοκρατίας για τη διαλεύκανση μιας δολοφονίας στα Κατεχόμενα, καθώς οι φερόμενοι ως δράστες φέρονται να έχουν διαφύγει στις ελεύθερες περιοχές του νησιού.

Σύμφωνα με κυπριακά μέσα η Αϊτσιά Αλάβ, δολοφονήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, στην κατεχόμενη Λευκωσία, στο γραφείο στοιχημάτων δίπλα στο συναλλαγματικό γραφείο που διατηρούσε. Οι δολοφόνοι της έδεσαν τα χέρια με καλώδιο και κολλητική ταινία πίσω από την πλάτη της και της έβαλαν μια πετσέτα στο στόμα και από πάνω κολλητική ταινία. Ως αποτέλεσμα η γυναίκα πέθανε από ασφυξία. Στην συνέχεια οι δράστες πήραν από το συναλλαγματικό γραφείο αδιευκρίνιστο χρηματικό ποσό, καθώς και τα χρήματα που είχε πάνω του το θύμα, όπως και το κινητό της τηλέφωνο.

Σχετικά με την δολοφονία της γυναίκας έχουν γίνει ήδη δύο συλλήψεις στα Κατεχόμενα. Πρόκειται για δύο άνδρες που φέρονται να βοήθησαν τους δύο φερόμενους δράστες να διαφύγουν, κρύβοντάς τους αρχικά στο σπίτι τους και στη συνέχεια μεταφέροντάς τους κοντά στην πράσινη γραμμή από όπου πιθανότατα διέφυγαν προς τις ελεύθερες περιοχές.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Διαμαρτυρία vegans στο Σύνταγμα: «Η σφαγή δεν είναι αγάπη»

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φάμελλος: Ο Μητσοτάκης να αποβάλλει από την κυβέρνηση τον Βαρτζόπουλο

Ο Πέδρο Σάντσεθ πάλι ξαναγεννιέται από τις στάχτες του;

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα