ΑΘΗΝΑ
05:09
|
06.05.2024
Οι σοροί των πέντε θυμάτων εντοπίστηκαν το βράδυ των Χριστουγέννων σε διαμέρισμα στο Μο, βορειοανατολικά του Παρισιού.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έρευνα για «ανθρωποκτονία από πρόθεση» ξεκίνησε μετά την ανακάλυψη πέντε πτωμάτων το βράδυ της Δευτέρας, σε διαμέρισμα στο Μο, βορειοανατολικά του Παρισιού.

Οι σοροί ανήκουν σε μία μητέρα και τα τέσσερα παιδιά της ηλικίας 9 μηνών, 4, 7 και 10 ετών, με την αστυνομία να ξεκινά ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 33χρονου πατέρα, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των αρχών έχει ξεκινήσει έρευνα για ανθρωποκτονία από πρόθεση από την δικαστική αστυνομική υπηρεσία των Βερσαλλιών, ενώ πηγές αναφέρουν ότι ο συλληφθείς πάσχει από ψυχολογική διαταραχή και είναι γνωστός στην αστυνομία από προηγούμενα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

Ο συναγερμός δόθηκε από συγγενείς που ανησυχούσαν για την έλλειψη ανταπόκρισης από την 35χρονη μητέρα. «Το διαμέρισμα δεν είχε ίχνη διάρρηξης και ο πατέρας της οικογένειας απουσίαζε », αναφέρει το δελτίο τύπου του εισαγγελέα.

Η Γαλλία αντιμετώπισε τους τελευταίους μήνες δύο ακόμα πολύκροτες υποθέσεις παιδοκτονιών

Στην περιοχή του Παρισιού στα τέλη Νοεμβρίου, ένας 41χρονος παραδόθηκε σε αστυνομικό τμήμα και ομολόγησε ότι σκότωσε τις τρεις κόρες του, ηλικίας τεσσάρων έως 11 ετών, κάνοντας λόγο για σύγκρουση με την πρώην σύζυγό του σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών.

Έναν μήνα νωρίτερα, τον Οκτώβριο, ένας αστυνομικός σκότωσε τις τρεις κόρες του πριν αυτοκτονήσει στο σπίτι του στο Βεμάρ, σε μια ακόμα περίπτωση «περίπλοκου οικογενειακού πλαισίου» σύμφωνα με την τοπική εισαγγελία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια

Ιουλιανό και Γρηγοριανό ημερολόγιο: Μια ιστορία, δύο φορές… Πάσχα

Οι ψηφοφόροι του Παναμά θα εκλέξουν νέο πρόεδρο

Νεκρή ανασύρθηκε η γυναίκα που έπεσε με αυτοκίνητο στο λιμάνι της Πάτρας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα