ΑΘΗΝΑ
21:51
|
17.05.2024
Στο πλοίο, ονόματι «Vyssos» με σημαία Παναμά, ξέσπασε φωτιά ύστερα από την έκρηξη, με τρία μέλη του πληρώματος να τραυματίζονται ελαφρά.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Eλληνόκτητο φορτηγό πλοίο υπέστη ζημιές προσκρούοντας σε νάρκη στη Μαύρη Θάλασσα, ενώ κατευθυνόταν στο λιμάνι Ισμαήλ του Δούναβη, στην Ουκρανία.

Στο πλοίο, ονόματι «Vyssos» με σημαία Παναμά, ξέσπασε φωτιά ύστερα από την έκρηξη, με τρία μέλη του πληρώματος να τραυματίζονται ελαφρά. Σύμφωνα με την ενημέρωση από το υπουργείο Ναυτιλίας, ελαφρά τραυματισμένοι βρέθηκαν ο πλοίαρχος και ο αντιπλοίαρχος, οι οποίοι είναι Έλληνες, ενώ ελαφρά τραυματίστηκε και ένας Αιγύπτιος μάγειρας, με τα υπόλοιπα 15 μέλη του πληρώματος να είναι καλά στην υγεία τους. Σημειώνει, επίσης, πως αναμένεται ρυμουλκό να τους μεταφέρει στο λιμάνι Ισμαήλ. Το φορτηγό πλοίο είχε ξεκινήσει από λιμάνι της Ρουμανίας και πήγαινε στην Ουκρανία.

Σε ανάρτηση στο Telegram, οι Ναυτικές Δυνάμεις της Νότιας Ουκρανίας, αποδίδουν το χτύπημα στη Ρωσία, αναφέροντας πως «Ένα πολιτικό σκάφος με σημαία Παναμά ανατινάχθηκε από εχθρική θαλάσσια νάρκη στη Μαύρη Θάλασσα. Το πλοίο, χάνοντας τον έλεγχο, παρέκκλινε της πορείας του και ξέσπασε φωτιά στο πάνω κατάστρωμα», σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ξεκινά αύριο το συνέδριο για το υπαρξιακό πρόβλημα της Ελλάδας

Κατεδάφισαν στο Κίεβο ναό της Ουκρανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας

Στον ΑΡΚΤΟΥΡΟ η ορφανή αρκουδίτσα Μάρθα

Αττική: Σύλληψη 52χρονου για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα