ΑΘΗΝΑ
09:13
|
05.05.2024
Το πάρτι της μπλόγκερ Αναστασία Ίβλιβα στο κλαμπ Mutabor, αν μη τι άλλο, άφησε εποχή, κάνοντας το σούσουρο να φθάσει ως το Κρεμλίνο.
Μοσχοβίτικο πάρτι
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τι συζητάει (σχεδόν όλη) η Μόσχα αυτές τις μέρες; Αν νομίζετε πως συζητά  τις τελευταίες εξελίξεις του πολέμου στην Ουκρανία ή τις προσπάθειες των ΗΠΑ και άλλων χωρών της Ομάδας των Επτά (G7) να βρουν τρόπο να κατασχέσουν (με το έτσι θέλω και με πρόσχημα την Ουκρανία) περιουσιακά στοιχεία του ρωσικού κράτους ή Ρώσων πολιτών στο εξωτερικό αναθεωρήστε! Αυτό που συζητά εδώ και μία βδομάδα η Μόσχα είναι ένα πάρτι. Ένα πάρτι ημίγυμνων, ή σχεδόν γυμνών καλεσμένων που ανταποκρίθηκαν στην «ευγενική» πρόσκληση της μπλόγκερ Αναστασίας Ίβλιβα (Anastasia Ivleeva) τα μεσάνυχτα της 20ης προς 21ης  Δεκεμβρίου στο γνωστό κλαμπ της Μόσχας, Mutabor.

Η σεμνή οικοδέσποινα λίγο μετά την άφιξη στο κλαμπ

Η οικοδέσποινα εμφανίστηκε με τα εντελώς απαραίτητα εσώρουχα και ένα σιθρού μίνι φόρεμα ενώ ένας από τους πιο αγαπητούς της φίλους, ο ράπερ Vacio, (Nikolay Vasilyev), δημιούργησε αίσθηση καθώς προσήλθε φορώντας μόνο μία κάλτσα σε επίμαχο σημείο των γεννητικών του οργάνων.

Ο ράπερ Vacio, εκτός από μία κάλτσα, φορούσε και ένα ζευγάρι παπούτσια…

Άλλοι καλεσμένοι, προφανώς πιο συντηρητικοί, προτίμησαν να φορέσουν, πάνω από τα εσώρουχα, ένα σχεδόν σιθρού ένδυμα προσπαθώντας να ανταποκριθούν όσο πιο λιτά μπορούσαν στην πρόσκληση του πάρτι.

Η γιορτή των απέριττα ντυμένων ή σχεδόν γυμνών καλεσμένων προκάλεσε δημόσια σάλο καθώς οι εμφανίσεις και κυρίως οι περιπτύξεις που ακολούθησαν και καταγράφηκαν σε ορισμένα Μέσα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Ρωσίας, μεταξύ των θαμώνων φίλων της 32χρονης μπλόγκερ, οδήγησαν σε τέτοιες αντιδράσεις που αναγκάστηκαν να επέμβουν οι αρχές και να αντιδράσουν δυσμενώς έως και ορισμένοι υψηλόβαθμοι ιερωμένοι της ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας…

Οι αρχές έκαναν μήνυση στην 32χρονη διοργανώτρια του πάρτι με δικαστήριο της Μόσχας να αποφαίνεται πως η διοργανώτρια της εκδήλωσης προσπάθησε να προπαγανδίσει «μη παραδοσιακά πρότυπα σεξουαλικών σχέσεων».

Είχε, από την άλλη, προηγηθεί και η αντίδραση του επικεφαλής του Ομοσπονδιακού Έργου για την Ασφάλεια και την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, Βιτάλι Μποροντίν, που αποκάλεσε το πάρτι της μπλόγκερ «Σόδομα και Γόμορρα» και «προπαγάνδα της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ» καλώντας το υπουργείο Εσωτερικών να στείλει την αστυνομία να αναλάβει δράση!

Κλάμα για απειλή προστίμου 1 δισ. ρουβλιών

Μπορεί βέβαια ο ο φίλος της Αναστασίας Ίβλιβα, ράπερ Vacio, να καταδικάστηκε από το δικαστήριο σε 15ήμερη φυλάκιση και πρόστιμο 200.000 ρουβλιών (δηλαδή κάπου 2.200 δολάρια) αλλά η ίδια τα βρήκε σκούρα καθώς  κρίθηκε ένοχη για διάφορες παραβάσεις και χουλιγκανισμό ενώ ασκήθηκε εναντίον της μήνυση με διεκδίκηση αποζημίωσης ύψους 1 δις. ρουβλιών (11.000.000 δολάρια) πράγμα που την πόνεσε πολύ.

Στο πάρτι, υπήρχαν, βεβαίως συντηρητικοί και κρυουλιάρηδες που αρνήθηκαν να αποχωριστούν τα ρούχα τους…

Η Αναστασία Ίβλιβα  έβγαλε έτσι ένα βίντεο 21 λεπτών όπου έκλαιγε και οδυρόταν ζητώντας δημόσια συγχώρεση και μία «δεύτερη ευκαιρία», αφού είδε πως πήγε στράφι η πρότερη προσπάθεια να επιρρίψει την ευθύνη στους καλεσμένους, κατηγορώντας τους πως εκείνοι είχαν την ευθύνη της αμφίεσης στο πάρτι…

Στο μεταξύ, με το ένα και με το άλλο, ο σάλος στη Μόσχα φούντωσε τόσο που έφθασε μέχρι το Κρεμλίνο και τον εκπρόσωπο Τύπου, Ντμίτρι Πεσκόφ, που κλήθηκε από τους δημοσιογράφους να σχολιάσει το θέμα…

«Σας εκλιπαρώ! Ας γίνουμε εμείς οι μόνοι σε αυτή τη χώρα που δεν συζητούν αυτό το θέμα!» είπε ο Πεσκόφ, δίχως μάλλον να τα καταφέρει.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μεξικό: 2 νεκροί σε επίθεση εναντίον υποψηφίου στις δημοτικές εκλογές

Κούβα: Συγκέντρωση και διαδήλωση φοιτητών υπέρ της Παλαιστίνης

Πάσχα και Θεολογία της Απελευθέρωσης

Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε «πλήρη πείνα», λέει η επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα