ΑΘΗΝΑ
17:50
|
04.05.2024
Είδηση δεν έχουμε μόνον όταν αστυνομικός χτυπά πολίτη. αλλά και όταν πολίτης χτυπά αστυνομικό.
Αστυνομικός
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μία μάλλον ασυνήθιστη είδηση ξυλοδαρμού αστυνομικού από πολίτη αποκαλύφθηκε απόψε, η οποία φέρεται πως έγινε πριν περίπου μία βδομάδα στα Πατήσια.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το βράδυ της 22ας Δεκεμβρίου ένας αστυνομικός που φορούσε μπουφάν δίχως να είναι ευκρινής η υπηρεσιακή στολή, ζήτησε από έναν πολίτη να μετακινήσει την μηχανή του γιατί περιόριζε τις κινήσεις του αυτοκινήτου του.

Όταν ο μάλλον αγενής πολίτης αρνήθηκε, ο αστυνομικός έβγαλε το πανωφόρι αποκαλύπτοντας την υπηρεσιακή στολή και στη συνέχεια πήρε έβγαλε το μπλοκάκι για να κόψει κλήση στον μοτοσικλετιστή.

Ωστόσο, λίγα δευτερόλεπτα μετά αιφνιδιάστηκε καθώς δεν μπόρεσε να μαντέψει την απρόσμενη αντίδραση του τελευταίου που όρμησε εναντίον του σαν ταύρος κουτουλώντας τον στο κεφάλι και γρονθοκοπώντας τον αλύπητα.

Αν και η τύχη του μοτοσικλετιστή δεν έγινε εντελώς ξεκάθαρη, ανακοινώθηκε πως ο αστυνομικός μεταφέρθηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται, υποβάλλοντας στη συνέχεια μήνυση κατά του οδηγού.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
ΣΥΝΑΦΗ

Disiecta Membra #11: Από τον ζιγκολό στον incel, μια διαδρομή με αυτοκίνητα

Ξέσπασμα ιλαράς στη Νιγηρία: Τουλάχιστον 42 νεκροί

Κατολισθήσεις, πλημμύρες σάρωσαν το νότιο Σουλαουέζι της Ινδονησίας

Ένας νεκρός από πυροβολισμούς στη δυτική Θεσσαλονίκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα