ΑΘΗΝΑ
02:31
|
27.07.2024
Φωτορεπορτάζ του Κωνσταντίνου Ζήλου από την ορκωμοσία του νέου δημάρχου Χάρη Δούκα στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης.
Φωτορεπορτάζ του Κωνσταντίνου Ζήλου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης πραγματοποιήθηκε (στις 11 το πρωί) η ορκωμοσία του νέου δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα και των μελών του δημοτικού συμβουλίου, αλλά και των συμβουλίων των δημοτικών κοινοτήτων.

Παρόντες στην ορκωμοσία του νέου Δημάρχου ήταν ο απερχόμενος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος είχε μια θερμή χειραψία και ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Χάρη Δούκα καθώς και οι: αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, ο νέος περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κώστας Ζαχαριάδης και ο Γιώργος Καραμέρος καθώς και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος κ.ά.

Όπως φανερώνουν και οι παρακάτω φωτογραφίες (φωτορεπορτάζ του Κωνσταντίνου Ζήλου) δυνάμεις των ΜΑΤ είχαν συγκεντρωθεί ανάμεσα στο πλήθος, το οποίο φώναζε συνθήματα τόσο για τον πρώην Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, όσο για τον νέο Δήμαρχο, Χάρη Δούκα. Χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το Κοσμοδρόμιο ακούστηκαν τα συνθήματα:

«Αλήτη, τσογλάνι, Κώστα Μπακογιάννη»

«Δούκα ετοιμάσου, έρχεται η σειρά σου»

Συγκεκριμένα, το πλήθος που είχε μαζευτεί στον εξωτερικό χώρο φώναζε τα συνθήματα, κρατώντας παράλληλα και πανό, αφού την ίδια ώρα γινόταν αντιφασιστική συγκέντρωση από την ΚΕΕΡΦΑ.

Ακολουθεί το φωτορεπορτάζ του Κωνσταντίνου Ζήλου, που κατέγραψε ορισμένα από τα πιο χαρακτηριστικά στιγμιότυπα:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στις φλόγες πάλι η Καλιφόρνια…

Τέσσερις νεκροί και 5 τραυματίες σε καραμπόλα νταλίκας με Ι.Χ. στη Μεσσηνία

Φυτεία 839 δενδρυλλίων κάνναβης εκρίζωσαν στα Χανιά

Πράκτορας του εξωτερικού για το Κρεμλίνο η ρωσική έκδοση της Bild

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα