ΑΘΗΝΑ
09:32
|
03.05.2024
Το ημερολόγιο των αγροτών από τη Σκοπιά Φαρσάλων για το 2024 σπάει...ταμεία! Με τη διαφορά πως φέτος τα έσοδα θα διατεθούν στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την «παράδοση» της φωτογράφισης των ημερολογίων για τη νέα χρονιά που ξεκίνησαν πριν επτά χρόνια συνεχίζουν και φέτος νέοι αγρότες από τη Σκοπιά Φαρσάλων.

Ο Ηλίας Τσούτσος, ένας από τους εμπνευστές αυτού του πολύ ιδιαίτερου φωτογραφικού ημερολογίου, που έγινε ανάρπαστο από τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας του, με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook, αναγγέλλει την κυκλοφορία του νέου για το 2024.

Όπως σημειώνει στην ανάρτησή του, υπάρχει ένας σημαντικός λόγος για να αγοράσει κανείς το ημερολόγιο του 2024, που είχε φέτος χορηγό το #theta_energy, καθώς τα έσοδα από το φετινό ημερολόγιο θα διατεθούν στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας και συγκεκριμένα σε τουλάχιστον 50 οικογένειες που μένουν σε δομή φιλοξενίας έξω από τη Λάρισα.

«Νέο ημερολόγιο 2024 …the best moments. Ξεκινήσαμε το 2017 με το πρώτο μας ημερολόγιο που έγινε πολύ γρήγορα viral ακολούθησε το επόμενο το 2019, έπειτα το 2021 και τελευταίο το 2022, κάθε χρόνο και περισσότερη η αγάπη σας. Φέτος όλα τα προηγούμενα 4 ημερολόγια, γίνονται 1 για καλό σκοπό. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας και συγκεκριμένα σε πενήντα και πλέον οικογένειες που διαμένουν σε δομή φιλοξενίας, έξω από την Λάρισα».

Μία μικρή γεύση από τα καλύτερα φωτογραφικά στιγμιότυπα των τεσσάρων ημερολογίων παίρνουμε και εμείς από εδώ, αφού προηγουμένως σπεύσετε να το προμηθευτείτε!

Χαρούμενο και σέξι 2024, να έχουμε, κάνοντας την αρχή με τους αγρότες (και τις αγρότισσες!) από τα Φάρσαλα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μάχη δίνει στη ΜΕΘ ο 5χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

Οι πληρωμές από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 10 Μαΐου

Αραιώνουν τα δρομολόγια των συγκοινωνιών ως την Τετάρτη του Πάσχα

Πώς θα λειτουργήσουν τα μαγαζιά ως το Μεγάλο Σάββατο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα