ΑΘΗΝΑ
06:18
|
02.05.2024
Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Αργοστολίου όπου υπεβλήθη σε χειρουργείο αλλά αργότερα διακομίστηκε με ελικόπτερο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.
Οι δράστες ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω


Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων ένας 73χρονος άνδρας ο οποίος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από δύο άτομα που εισέβλαν στην οικία του για να τον ληστέψουν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, δύο νεαροί άνδρες (ηλικίας 18 και 25 ετών και αλβανικής καταγωγής), επιχείρησαν να εισβάλουν στο σπίτι του 73χρονου το απόγευμα της Πέμπτης. Αρχικά οι δύο δράστες παραβίασαν το παράθυρο του σπιτιού του ηλικιωμένου στην Αγία Ευφημία. Ο 25χρονος μπήκε στο σπίτι ενώ ο 18χρονος έμεινε απέξω για να φυλάει τσίλιες.

Την ώρα της ληστείας, ο 73χρονος επέστρεψε στο σπίτι του και ο ένας εκ των δύο ληστών του επιτίθεται με μαχαίρι. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τον μαχαίρωσε 10 φορές, προκαλώντας του βαριές σωματικές βλάβες στην κοιλιακή χώρα και την ωμοπλάτη.

Στη συνέχεια οι δύο δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ το θύμα κατάφερε να βγει στο δρόμο και να ζητήσει βοήθεια, καταρρέοντας στο κοντινότερο σπίτι που βρήκε. Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Αργοστολίου όπου υπεβλήθη σε χειρουργείο αλλά αργότερα διακομίστηκε με ελικόπτερο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Ακολούθησε έρευνα των αστυνομικών και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δύο δραστών, οι οποίοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, σε περιοχή της Κεφαλονιάς, κατηγορούμενοι για απόπειρα ληστείας και παράβαση του νόμου για τα όπλα. Παράλληλα διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Σάμης. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα