ΑΘΗΝΑ
16:57
|
18.05.2024
Ματαιώσεις δρομολογίων της Eurostar και προβλήματα σε πλημμυρισμένες σήραγγες στην νότια Αγγλία.
H Eurostar ανακοίνωσε πως ματαιώνει τουλάχιστον 14 δρομολόγια
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πολλά δρομολόγια των αμαξοστοιχιών της Eurostar ματαιώθηκαν σήμερα, Σάββατο, μετά την καταιγίδα Gerrit που διαταράσσει τα σχέδια των ταξιδιωτών κατά τη διάρκεια ενός από τα Σαββατοκύριακα με τη μεγαλύτερη κίνηση μέσα στη χρονιά.

H Eurostar ανακοίνωσε, το πρωί, μέσω του ιστοτόπου της πως ματαιώνει τουλάχιστον 14 δρομολόγια εξαιτίας πλημμυρών που έπληξαν την περιοχή της νότιας Αγγλίας και δημιούργησαν προβλήματα στις σιδηροδρομικές γραμμές.

«Εξαιτίας προβλήματος στη γραμμή υψηλής ταχύτητας κοντά στο Λονδίνο, είμαστε υποχρεωμένοι να ματαιώσουμε τα δρομολόγια ορισμένων συρμών που αναχωρούν ή έχουν προορισμό το Λονδίνο», έγραψε η εταιρεία.

Η Eurostar, η οποία εκτελεί δρομολόγια από το Λονδίνο προς το Παρίσι, τις Βρυξέλλες και το Άμστερνταμ, είπε ότι τα δρομολόγια από την πρωτεύουσα έχουν ακυρωθεί «μέχρι το τέλος της ημέρας» και ζήτησε συγγνώμη από τους πελάτες για τον αντίκτυπο στα ταξιδιωτικά τους σχέδια.

Οι πλημμύρες, σε σήραγγες κοντά στο Ebbsfleet International, προκαλούν επίσης προβλήματα στα τρένα του Southeastern Railway και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας δήλωσε ότι δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για το πότε θα επιλυθεί το πρόβλημα.

Σύμφωνα με τη βρετανική σιδηροδρομική εταιρεία South Eastern Railway, τα προβλήματα μπορεί να διαρκέσουν μέχρι το τέλος της ημέρας και αφορούν σε δύο σιδηροδρομικές σήραγγες ανάμεσα στο Saint Pancras International, το σταθμό αναχώρησης και άφιξης των Eurostar στο Λονδίνο, και το Ebbsfleet International, που έκλεισαν λόγο πλημμύρας.

Να σημειωθεί ότι οι πλημμύρες που πλήττουν την περιοχή επηρεάζουν, εκτός από την κυκλοφορία των αμαξοστοιχιών Eurostar, και την κυκλοφορία των τρένων που συνδέουν το Λονδίνο με τη νοτιοανατολική Αγγλία και τα προβλήματα αναμένεται να συνεχιστούν καθώς ισχυρές βροχοπτώσεις εξακολουθούν να αναμένονται για σήμερα στο τμήμα αυτό της Αγγλίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τουλάχιστον 50 νεκροί από πλημμύρες στο Αφγανιστάν

Η Τυνησία λέει ότι 23 μετανάστες αγνοούνται μετά την αναχώρηση τους με βάρκα για την Ιταλία

Οι φοιτητές της Χιλής απαιτούν από την κυβέρνηση να διακόψει τις σχέσεις με το Ισραήλ

Βίαιες διαδηλώσεις μαίνονται στη Νέα Καληδονία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα