ΑΘΗΝΑ
21:11
|
25.07.2026
Σε εξέλιξη επιχείρηση της ΕΜΑΚ με τη συνδρομή ελικοπτέρου για να παραλάβει τον τραυματία περιπατητή.
Επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένου ορειβάτη στη Δίρφυ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης ορειβάτη στο όρος Δίρφυς της Εύβοιας από σήμερα το μεσημέρι του Σαββάτου (30/12). Σύμφωνα με το ιστότοπο eviathema.gr ο άντρας πήγε στο βουνό για ορειβασία όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε σε δύσβατο σημείο και τραυματίστηκε. Ο άνδρας έχει τις αισθήσεις του και ειδοποίησε μόνος του μέσω του 112.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο περιπατητής ήταν μόνος του όταν έπεσε στον γκρεμό. Έχει τραυματιστεί σε χέρια και πόδια, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης από την 7η ΕΜΑΚ, ενώ έχει κινητοποιηθεί και ελικόπτερο για να τον παραλάβει.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν για την διάσωσή του οχήματα με πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας, συνοδεία του διοικητή ΠΥ Ευβοίας Κώστα Ψαρρού, κλιμάκιο της 7ης ΕΜΑΚ, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ δόθηκε εντολή για επέμβαση με ελικόπτερο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα