ΑΘΗΝΑ
23:46
|
03.05.2024
Το δηλητηριώδες φίδι, μήκους 50 εκατοστών, απομακρύνθηκε από ειδικό. Τι δήλωσε μετά τον αγώνα ο Αυστριακός πρώην πρωταθλητής του US Open.
Φίδι σε γήπεδο τένις στην Αυστραλία
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένα εξαιρετικά δηλητηριώδες φίδι διέκοψε μια αναμέτρηση τένις στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας μεταξύ του Αυστριακού, Ντόμινικ Τιμ  και του Αυστραλού, Τζέιμς ΜακΚέιμπ.

Ο Αυστριακός, πρώην πρωταθλητής του US Open και πρώην Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις, έχασε το πρώτο σετ αλλά αναγκάστηκε να «κόψει» την αντεπίθεσή του, εξαιτίας της εμφάνισης ενός φιδιού στο κορτ.  Όταν οι φίλαθλοι εντόπισαν το ερπετό – ένα δηλητηριώδες ανατολικό καφέ φίδι – κοντά σε ηλεκτροφόρα καλώδια του γηπέδου ο διαιτητής διέκοψε την αναμέτρηση. Τελικά στο σημείο κλήθηκε ειδικός, που έπιασε το μήκους 50 εκατοστών φίδι και το απομάκρυνε με ασφάλεια. Η διακοπή διήρκησε 40 λεπτά και ο Αυστριακός κατάφερε τελικά να πάρει τη νίκη.

«Πραγματικά αγαπώ τα ζώα, ιδίως τα εξωτικά», είπε μετά την αναμέτρηση ο Τιμ και πρόσθεσε, «Μου είπαν όμως ότι αυτό το φίδι είναι πολύ δηλητηριώδες και βρισκόταν πολύ κοντά στα παιδιά που μαζεύουν τις μπάλες στο κορτ. Δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο και σίγουρα δεν θα το ξεχάσω».

Ο Αυστριακός, ο οποίος έχει πια πέσει στο Νο98 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις λόγω αλλεπάλληλων τραυματισμών θα συμμετάσχει και στο Open της Αυστραλίας, το οποίο ξεκινά στις 14 Ιανουαρίου του 2024.  

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

«Χιόνισε» στην Ξάνθη: Το χαλάζι την έντυσε στα λευκά

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Κένυα: Καταφθάνει κυκλώνας

Συναγερμός για τοξικό νέφος στο Βερολίνο

Πυροσβεστική: Αύξηση σχεδόν 22% στις πυρκαγιές σε σχέση με το 2023

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα