ΑΘΗΝΑ
06:47
|
05.05.2024
Ο 50χρονος Νίκος Ρόκκος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του χωριού Παναγιά στη Λήμνο.
Νίκος και Στέλιος Ρόκκος
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Βαρύ το πένθος για την οικογένεια του τραγουδιστή Στέλιου Ρόκκου, αφού γύρω στις 23:00 του Σαββάτου (30/12), εντοπίστηκε νεκρός ο αδελφός του, Νίκος, ο οποίος αγνοούνταν από νωρίς το απόγευμα στη Λήμνο. Η σορός του 50χρονου εντοπίστηκε στην παραλία Αμνίου-Άγιος Γεώργιος, στην περιοχή της κοινότητας Παναγιά της Λήμνου, όπου δημοσίευσε η ιστοσελίδα LimnosReport. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Νίκος Ρόκκος, που ασχολείται επαγγελματικά με το ψάρεμα, έφυγε πρωί της προπαραμονής Πρωτοχρονιάς για την παραλία. Καθώς δεν έδωσε σημεία ζωής για πολλές ώρες, αυτό έκανε τους δικούς του ανθρώπους να κινητοποιηθούν και να καλέσουν το Λιμεναρχείο.

Σε ανακοίνωσή του, το Λιμενικό Σώμα περιγράφει τη στιγμή που βρέθηκε η σορός του από ιδιώτη και τονίζει ότι διενεργείται προανάκριση.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Μύρινας, ότι 50χρονος ημεδαπός, είχε μεταβεί για διενέργεια υποβρύχιας αλιείας στην περιοχή όρμου Κέρου ν. Λήμνου και έκτοτε αγνοείτο.

Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ξεκίνησαν έρευνες από ένα Περιπολικό σκάφος Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., ένα Ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., δύο (02) περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, καθώς και από επτά ιδιωτικά σκάφη. Ο 50χρονος, εντοπίστηκε, λίγο αργότερα, χωρίς τις αισθήσεις του από ιδιώτη στην παραλία “ΑΜΝΙΟΥ” (Αϊ Γιώργη Παναγίας Λήμνου). Η σορός ανασύρθηκε με τη συνδρομή του ΕΡ/ΚΟΥ σκάφους “ΕΙΡΗΝΗ” Τ.Μ. 40 και διακομίσθηκε στο Γ.Ν.Κ.Υ. Λήμνου. Προανάκριση διενεργείται από τον Λιμενικό Σταθμό του Μούνδρου.

Πριν από δύο χρόνια ο Στέλιος Ρόκκος έχασε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς και τον αδελφό του, Κώστα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε «πλήρη πείνα», λέει η επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ

Disiecta Membra #11: Από τον ζιγκολό στον incel, μια διαδρομή με αυτοκίνητα

Ξέσπασμα ιλαράς στη Νιγηρία: Τουλάχιστον 42 νεκροί

Κατολισθήσεις, πλημμύρες σάρωσαν το νότιο Σουλαουέζι της Ινδονησίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα