ΑΘΗΝΑ
08:26
|
02.05.2024
Ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Οικογενειακή τραγωδία τα ξημερώματα στο Περιστέρι
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία ασκήθηκε στον 35χρονο από το Περιστέρι, που κατηγορείται για την δολοφονία του 62χρονου πατέρα του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το αιματηρό περιστατικό συνέβη περίπου στη μία τα ξημερώματα, στην οδό Κολωνού. Ο 35χρονος φέρεται να μαχαίρωσε πολλές φορές τον πατέρα του, μπροστά στα μάτια της μητέρας του και να κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον του εισαγγελέα, ο 35χρονος ισχυρίστηκε πως σκότωσε τον πατέρα του γιατί είχε μεθύσει και αποπειράθηκε να επιτεθεί στη μητέρα του, η οποία και βρέθηκε στο πλευρό του στην Ευελπίδων, προκειμένου να του συμπαρασταθεί.

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης, ο καθ’ ομολογία δράστης, οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

Πηγές αναφέρουν, ότι το θύμα φέρεται να είχε ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας και η μητέρα του 35χρονου στο παρελθόν είχε καταγγείλει πολλές φορές τον σύζυγό της για ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είχε συλληφθεί το 2017 για επίθεση και ξυλοδαρμό σε βάρος συγγενικών του προσώπων, ενώ και γείτονες επιβεβαίωσαν πως είχε πρόβλημα με το ποτό και συχνά δημιουργούσε προβλήματα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μαζική αστυνομική παρουσία στο Πανεπιστήμιο της Κολούμπια

Εργατική Πρωτομαγιά: Αγώνας για δικαιώματα και λευτεριά στην Παλαιστίνη

Ο καιρός σήμερα: Τοπικές βροχές και πάλι σκόνη από την Αφρική

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα