ΑΘΗΝΑ
02:09
|
07.05.2024
Η ολλανδική αστυνομία ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι περισσότεροι από 200 άνθρωποι συνελήφθησαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς κατά τη διάρκεια ταραχών σε όλη τη χώρα.
Η αστυνομία σε πολλές πόλεις δέχτηκε επίθεση με πυροτεχνήματα και πέτρες
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η ολλανδική αστυνομία ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι περισσότεροι από 200 άνθρωποι συνελήφθησαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς κατά τη διάρκεια ταραχών σε όλη τη χώρα, κατά τις οποίες τραυματίστηκαν δεκάδες αστυνομικοί, αναφέρει το Reuters.

Η αστυνομία σε πολλές πόλεις δέχτηκε επίθεση με πυροτεχνήματα και πέτρες, σε αυτό που ένας εκπρόσωπος είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο NOS ήταν μια νύχτα σοβαρών επεισοδίων και «απαράδεκτης» βίας.

Η αστυνομία στο Ρότερνταμ ανέφερε ότι περισσότερα από 100 αυτοκίνητα και άλλα οχήματα πυρπολήθηκαν εκεί, ενώ στο Άμστερνταμ, τη Χάγη και άλλες πόλεις χρειάστηκαν τμήματα ταραχών για να διαλύσουν τα βίαια πλήθη.

Τα τμήματα ταραχών χρησιμοποιήθηκαν επίσης σε όλη τη χώρα για να βοηθήσουν τις πυροσβεστικές δυνάμεις που δέχθηκαν επιθέσεις με πυροτεχνήματα ενώ προσπαθούσαν να σβήσουν πολλές πυρκαγιές.

Στην πόλη Χάρλεμ, ένας 19χρονος πέθανε από τα τραύματα που υπέστη σε ένα περιστατικό με πυροτεχνήματα λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τι πραγματικά συμβαίνει στη «Γη των όρθιων ανθρώπων»;

Αρμενία: Μεγάλη αντικυβερνητική διαδήλωση

Δανία: Χιλιάδες διαδηλώνουν υπέρ της Παλαιστίνης

Ακυρώνεται η τελετή αποφοίτησης στο Κολούμπια λόγω κινητοποιήσεων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα