ΑΘΗΝΑ
01:52
|
02.05.2024
Μια  62χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση και αναμένεται να χειρουργηθεί, έχοντας τραυματιστεί στο κεφάλι.
Τροχαίο ατύχημα στη Βουλγαρία
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην το μεσημέρι της Τρίτης, μεταξύ φορτηγού και επιβατικού λεωφορείου, τραυματίζοντας 10 άτομα, ανάμεσα τους και Έλληνες. Τα οχήματα συγκρούστηκαν στον δρόμο από την πόλη Ρούσε προς την πόλη Μπιάλα, στο ύψος του Μπορόβο στη Βουλγαρία, με τις αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις αλλά και ομάδα διάσωσης να σπεύδουν στο σημείο.

Настъпило е ПТП с пострадали по път I-5 Борово – Волово на разклона за Борово. Автобус се е ударил в тежкотоварен…

Posted by Diana Russinova on Tuesday, January 2, 2024

Οι τραυματίες, δύο Ρουμάνοι και οκτώ Έλληνες, μεταφέρθηκαν στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου «Kanev» στην πόλη Ρούσε, όπου οι περισσότεροι φέρουν εκδορές και κοψίματα. Μια  62χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση και αναμένεται να χειρουργηθεί, έχοντας τραυματιστεί στο κεφάλι. Ελαφρά τραυματισμένος νοσηλεύεται και ο οδηγός του λεωφορείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το ρουμανικό λεωφορείο με οδηγό έναν 36χρονο οδηγό συγκρούστηκε με ένα τουρκικό φορτηγό που κινούνταν προς την αντίθετη κατεύθυνση, με οδηγό έναν 50χρονο άνδρα, με αποτέλεσμα το λεωφορείο να παρεκκλίνει της πορείας του και να βρεθεί εκτός δρόμου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα