ΑΘΗΝΑ
09:12
|
10.05.2024
Το περιστατικό σημειώθηκε την πρώτη ημέρα επιστροφής των μαθητών στα σχολεία, από τις διακοπές των Χριστουγέννων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συναγερμός σήμανε στις αρχές της κωμόπολης Πέρι, στην πολιτεία Αϊόβα των ΗΠΑ, ύστερα από μαζικούς πυροβολισμούς στο Γυμνάσιο της περιοχής.

Πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν το πρωί της Πέμπτης από πυροβολισμούς στο Λύκειο Πέρι κοντά στην πόλη Ντε Μόιν, με αξιωματούχο του αστυνομικού τμήματος της περιοχής να δηλώνει στο CNN ότι ο δράστης είναι νεκρός και πως πλέον δεν συντρέχει κίνδυνος για τους πολίτες της περιοχής.

«Ο δράστης της επίθεσης έχει ταυτοποιηθεί», δήλωσε ο σερίφης της κομητείας του Ντάλας, Άνταμ Ινφάντε, αρνούμενος να απαντήσει σε άλλες ερωτήσεις, συμπεριλαμβανόμενης του αριθμού των νεκρών. «Δεν είναι ακόμη σαφές πόσοι είναι οι τραυματίες», πρόσθεσε. Σύμφωνα με το ABCnews, νωρίτερα οι αστυνομικές αρχές επιβεβαίωσαν τον θάνατο ενός ατόμου, χωρίς να διευκρινίσουν εάν πρόκειται για τον δράστη της επίθεσης.

Το περιστατικό έλαβε χώρα την πρώτη ημέρα σχολείου, ύστερα από τις διακοπές των Χριστουγέννων, με τον ιστότοπο του σχολείου να αναφέρει πως φιλοξενεί περίπου 1800 μαθητές.

Εκπρόσωπος του ιατρικού κέντρου της πόλης Ντε Μόιν επιβεβαίωσε ότι θύματα από το σχολείο κατευθύνονται εκεί, χωρίς να επιβεβαιώνει τον αριθμό των τραυματισμένων που περιμένουν να λάβουν.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

12 τραγούδια για την Παλαιστίνη

Το μήνυμα για τερματισμό του πολέμου στη Γάζα και λευτεριά στην Παλαιστίνη προσπαθούν να περάσουν μέσα από τη μουσική 12 γνωστοί καλλιτέχνες.
ΣΥΝΑΦΗ

Νεκροί σε διαδηλώσεις στο Αφγανιστάν

Στο Σύνταγμα οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ

Ο καιρός σήμερα: Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες

Ένας νεκρός και μία τραυματίας από ένοπλη επίθεση στον Βύρωνα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα