ΑΘΗΝΑ
13:47
|
03.05.2024
Το 2013 η αστυνομία είχε πραγματοποιήσει έφοδο σε δύο αποθήκες, αποκαλύπτοντας το παρασκευαστήριο των «μαϊμού» προϊόντων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αλυσίδα σούπερ μάρκετ υποχρεούται να αποζημιώσει γνωστή αμερικανική πολυεθνική εταιρεία καταναλωτικών αγαθών, καταβάλλοντας το ποσό των 297.000 ευρώ, καθώς ο Άρειος Πάγος, επικυρώνοντας εφετειακή απόφαση, έκρινε ότι είχαν στήσει παρασκευαστήριο απομιμητικών  απορρυπαντικών πλυντηρίου στην Χαλκιδική.

Το 2013 η αστυνομία είχε πραγματοποιήσει έφοδο σε δύο αποθήκες στο Λάκκωμα Χαλκιδικής, αποκαλύπτοντας το παρασκευαστήριο των «μαϊμού» προϊόντων, το οποίο «έτρεχε» γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ της Βόρειας Ελλάδας.

Οι εφέτες έκριναν ότι οι υπεύθυνοι της αλυσίδας των σούπερ μάρκετ «με σκοπό αθέμιτου ανταγωνισμού και εναντίον των χρηστών ηθών, έκαναν παράνομη χρήση στις συναλλαγές των σημάτων και ιδιαίτερων διακριτικών γνωρισμάτων, των οποίων δικαιούχοι είναι η πολυεθνική εταιρεία θέτοντας αυτά στις συσκευασίες των μη γνήσιων υγρών απορρυπαντικών που διέθεταν στην κατανάλωση, μέσω των καταστημάτων τους σούπερ μάρκετ, κατά τρόπο που μπορούσε να προκληθεί σύγχυση στο καταναλωτικό κοινό ως προς την προέλευση των απορρυπαντικών, παρουσιάζοντας αυτά ότι είναι γνήσια».

Οι εκπρόσωποι της αλυσίδας των σούπερ μάρκετ προσέφυγαν στον Άρειο Πάγο ζητώντας την αναίρεση της απόφασης του Εφετείου της Θεσσαλονίκης, την οποία απέρριψε ως αβάσιμη, απαράδεκτη και αόριστη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΟΗΕ: Θα χρειαστούν 80 χρόνια για την ανοικοδόμηση της Γάζας

Ημέρες παθών και θαυμάτων στην αγορά εργασίας (της αναλήψεως στα ΑΤΜ για αυξήσεις και Δώρα)

Πυροσβεστική: Αύξηση σχεδόν 22% στις πυρκαγιές σε σχέση με το 2023

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη την ώρα που παραλάμβανε φάκελο με κοκαΐνη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα