ΑΘΗΝΑ
16:36
|
02.05.2024
Σύμφωνα με πληροφορίες, το σώμα της βρέθηκε μέσα σε μπαούλο, σε δασώδη περιοχή.Έχει προσαχθεί από της αρχές ο σύντροφος της γυναίκας και ένας φίλος του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νεκρή βρέθηκε η 41χρονη Γεωργία Μουράτη, η οποία αγνοείτο από το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς, με τις αρχές έχουν προσαγάγει τον σύντροφο της, αλλά και έναν φίλο του άνδρα.

Το σώμα της βρέθηκε μέσα σε μπαούλο, σε δασώδη περιοχή μεταξύ Τρίγλιας και Γαλάτιστας Χαλκιδικής, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Το σημείο φαίνεται πως υπέδειξε στις αρχές φίλος του συντρόφου του θύματος, ο οποίος υποστήριξε πως οι δυο τους το μετέφεραν εκεί. Στο μέρος πραγματοποιείται αυτοψία από ιατροδικαστή.

Η εξαφάνισή της εγκύου και μητέρας ενός 13χρονου παιδιού, δηλώθηκε την Τρίτη, 2 Ιανουαρίου, δύο μέρες μετά την εξαφάνιση, και στις 4 Ιανουαρίου εκδόθηκε και σχετική αγγελία μέσω της υπηρεσίας Missing Alert.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. είχαν επικεντρωθεί στα δύο τελευταία μηνύματα που φέρεται να έστειλε το θύμα από το κινητό της τηλέφωνο, ένα προς τον σύντροφό της και ένα προς την μητέρα της, το περιεχόμενο των οποίων φαίνεται να είχε προβληματίσει της αρχές, μιας και ερχόντουσαν σε αντίθεση μεταξύ τους.

Ο σύντροφος της γυναίκας είχε κληθεί να καταθέσει από της αρχές, με την αστυνομία να πραγματοποιεί έλεγχο στο σπίτι στο οποίο συγκατοικούσε με την 41χρονη, ενώ του απαγορεύθηκε να ταξιδεύσει στην Αθήνα.

Ο ίδιος είχε καταγγείλει πως, σε χρόνο μεταγενέστερο της επιτόπιας αστυνομικής έρευνας, παραβιάστηκε το σπίτι του. Σύμφωνα με την καταγγελία του, όταν το προηγούμενο 24ωρο επέστρεψε στο σπίτι (παρουσία δικηγόρου και δύο αστυνομικών) για να πάρει κάποια πράγματα -που ενδεχομένως να συνδέονται με την έρευνα- διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν ανοιχτή, το ίδιο και οι μπαλκονόπορτες, ενώ έλειπαν κάποια αντικείμενα και άλλα είχαν αλλάξει θέση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νίσυρος: Προφυλακιστέος ο αρχαιοφύλακας που παρενοχλούσε ανήλικα

Αεροπορικώς το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα σε επτά προορισμούς της Ελλάδας

Αλβανία: Ζευγάρι ηλικιωμένων Ελλήνων βρέθηκε δολοφονημένο στο σπίτι του

Χάγη: Απέρριψε τα έκτακτα μέτρα για τις γερμανικές εξαγωγές όπλων στο Ισραήλ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα