ΑΘΗΝΑ
19:35
|
03.05.2024
Η κατηγορούμενη φέρεται να υποστήριξε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το βρέφος και πως όλα συνέβησαν στην προσπάθειά της να το ταΐσει.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση άσκησε ο εισαγγελέας στην 37χρονη γυναίκα, για τον θάνατο του 6,5 μηνών βρέφους της, στο Μακροχώρι Ημαθίας.

Το παιδάκι είχε μεταφερθεί από τους παππούδες του χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο της Βέροιας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ενώπιον του εισαγγελέα, η κατηγορούμενη φέρεται να υποστήριξε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το βρέφος και πως όλα συνέβησαν στην προσπάθειά της να το ταΐσει. Πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα έπασχε από ψυχιατρικά προβλήματα, με την εκπρόσωπο της αστυνομίας, Κωνσταντίνα Δημογλίδου, να δηλώνει σε τηλεοπτική εκπομπή, πως η γυναίκα είχε «απασχολήσει τις αρχές» με υποχρεωτική νοσηλεία σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Σύμφωνα με τα ευρήματα τα οποία προέκυψαν από τη διενέργεια της νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, το βρέφος υπέστη κάταγμα κρανίου και πολλαπλές κακώσεις προσώπου και στοματικής κοιλότητας.

Η γυναίκα έλαβε αναβολή από τον ανακριτή για την Παρασκευή και παραμένει υπό κράτηση. Από την υπεράσπιση της 37χρονης αναμένεται να ζητηθεί ψυχιατρική αξιολόγηση της κατάστασής της.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Επιτάφιος Θρήνος: Η Ακολουθία και η περιφορά [live]

Ηράκλειο: Προφυλακιστέος ο 51χρονος που κακοποιούσε σεξουαλικά το βαφτιστήρι του

Όχι άλλη τοξικότητα

Τέμπη-«Ένα Χρόνο Μετά»: Το νέο τραγούδι των Κότσιρα και Κόμη Χ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα