ΑΘΗΝΑ
13:25
|
03.05.2024
Οι αρχές έχουν εξαπολύσει μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

 Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένο με πολλαπλές κακώσεις ένα 4χρονο αγόρι στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού, μετά από άγριο ξυλοδαρμό από τον πατριό του.

Ο θύτης φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια το μικρό παιδί νωρίτερα το απόγευμα, σε καταυλισμό Ρομά στον Βλυχό Μεγάρων, και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Το περιστατικό κατήγγειλε η μητέρα του παιδιού, η οποία μετέφερε αρχικά το 4χρονο στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων, όπου κλήθηκε ασθενοφόρο και η Αστυνομία. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου διασωληνώθηκε και, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού».

Η γυναίκα, η οποία είναι μητέρα άλλων τριών ανήλικων παιδιών, ενημέρωσε τους αστυνομικούς πως ο σύντροφός της τον τελευταίο μήνα είχε βίαιη συμπεριφορά εναντίον των παιδιών της και ειδικά στον 4χρονο.

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη, ενώ τα υπόλοιπα παιδιά έχουν μεταφερθεί στο Παίδων με εισαγγελική εντολή για εξετάσεις και για την προστασία τους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΟΗΕ: Θα χρειαστούν 80 χρόνια για την ανοικοδόμηση της Γάζας

Ημέρες παθών και θαυμάτων στην αγορά εργασίας (της αναλήψεως στα ΑΤΜ για αυξήσεις και Δώρα)

Πυροσβεστική: Αύξηση σχεδόν 22% στις πυρκαγιές σε σχέση με το 2023

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη την ώρα που παραλάμβανε φάκελο με κοκαΐνη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα