ΑΘΗΝΑ
19:40
|
03.05.2024
Οι σκληροί του Μαϊάμι επέστρεψαν την 1/1/2024 και κυνηγούν εξωγήινους, τον Voldemort ή μήπως ανήλικους; Τι απεφάνθη το TikTok;
Εξωγήινοι ή ο Harry Potter στο Μαϊάμι;
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Επεισοδιακά αλλά και πρωτότυπα υποδέχτηκε το Μαϊάμι τη νέα χρονιά, την ώρα που αναφωνούσαν όλοι μαζί τα μεσάνυχτα, κάτοικοι και τουρίστες, το «Happy New Year». Γιατί από ό,τι φαίνεται ή από ό,τι δείχνουν τα παρακάτω βίντεο ή τέλος πάντων από ό,τι θέλουν να πιστεύουν πολλοί, μαζί με το 2024 ήρθαν και οι φίλοι μας οι εξωγήινοι στη μαγευτική, κατά τα άλλα, τοποθεσία με τους ψηλούς φοίνικες, Μαϊάμι!

Που λέτε, viral έχουν γίνει εκατοντάδες βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (κυρίως στο Tik Tok), που δείχνουν τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς, το χάος που προκλήθηκε γύρω από το Bayside Marketplace στο Μαϊάμι: Εκατοντάδες άνθρωποι να τρέχουν πανικόβλητοι, αστυνομικοί με περιπολικά και με τα πόδια (ολόκληρο το Miami Vice είχε μαζευτεί!) να έχουν κατακλύσει την περιοχή, άλλους να τους διώχνουν, άλλους να τους συλλαμβάνουν και κάπου εκεί στη μέση ένας, ίσως δύο, μπορεί και τρεις εξωγήινοι, 3 μέτρα ύψος να δίνουν το δικό τους σόου. Τι δεν με πιστεύετε;

Να δείτε:

@cor3ybarnes Bone-chilling! What do y’all think? #miamiflorida🌴🌊 #aliens👽 #moreyaknow #coreybarnes ♬ Spooky, Quiet, Scary Atmosphere Piano – Bucyrus Audio
@crissaints69 #maiami #alienigenas #misterio #umvideo #viralizar #hashtag #umvideoqualquer #umvideoaelatorio ♬ som original – 🏹🏳️‍🌈💜Cris Santos🩷🇧🍍
@ufonomenon #miami #miamialien #2024 #miamiflorida #bayside #tiktok #trend ♬ original sound – Ufonomenon
@sp5derzxz #miamimall #fyp ♬ original sound – Moura

Και εκεί που στην αρχή, όλοι οι μάρτυρες φωνάζουν ότι είδαν τρεις περίεργες και ψηλές μορφές να βρίσκονται στη μέση του δρόμου και να μάχονται μεταξύ τους με ραβδιά και έχω αναθαρρήσει, γιατί επιτέλους έγινε το κρυφό μου όνειρο πραγματικότητα και ο Harry Potter ζει και βασιλεύει, είναι ζωντανός με σάρκα και οστά… Εκεί λοιπόν, που είμαι πεπεισμένη, ότι δεν πρόκειται (βρε ανόητοι muggles) για εξωγήινους, αλλά για τον Harry Potter, την Hermione Granger και τον Ron Weasley, το τρίο παρεάκι, που προσπαθεί να διώξει με ξόρκια τους Θανατοφάγους, λίγο πριν τη μεγάλη μάχη με τον Voldemort (για τους φανατικούς, Tom Riddle), εκεί λοιπόν, μαθαίνουμε, σύμφωνα με νέες μαρτυρίες, ότι στον δρόμο εμφανίστηκε τελικά ένας και μόνο εξωγήινος.

(Απογοήτευση, το παιδικό μου τραύμα εμφανίστηκε και πάλι μέσα από τα άδυτα των ’00s, έκρυψα το ραβδί μου από κουφοξυλιά που είχα αγοράσει, να, για μια τέτοια επείγουσα στιγμή και βούλιαξα με απογοήτευση για ακόμα μια φορά στον ίδιο καναπέ και όχι σε αυτόν του κοιτώνα μου, του Ravenclaw στο Hogwarts).

Το αρχικό λοιπόν βίντεο, χαμηλής βέβαια ποιότητας, που κυκλοφόρησε φέρεται να δείχνει ένα ψηλό πλάσμα να περπατά ανάμεσα στα αυτοκίνητα της αστυνομίας στο Bayside Marketplace του Μαϊάμι, ένα διώροφο υπαίθριο εμπορικό κέντρο. Ωστόσο, αργότερα εμφανίστηκε ένα πιο καθαρό βίντεο στο X που δείχνει δύο έως τρία άτομα, πιθανώς αστυνομικούς, να περπατούν μαζί ανάμεσα στα αυτοκίνητα της ομάδας σε μια περιοχή κοντά στο εμπορικό κέντρο.

@thefeedski

Lets talk about those rumors of aliens roaming around the Miami Mall.

♬ original sound – TheFeedski

«Δεν ξέρω αν οι φήμες για τους εξωγήινους στο Mall του Μαϊάμι είναι αληθινές, αλλά ξέρω ότι ποτέ δεν έχω δει τόσες αστυνομικές δυνάμεις σε ένα μέρος», δημοσίευσε ένας χρήστης του X.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Ωστόσο, η αστυνομία του Μαϊάμι την Παρασκευή (5/1) κατέρριψε όλες αυτές τις δηλώσεις περί εξωγήινων, αποκαλώντας τις «ψευδείς». Σε δήλωση, το Τμήμα επιβεβαίωσε: «Δεν υπήρχαν εξωγήινοι στο εμπορικό, ούτε UFO ή ETs».

@diegobissonibatata #extraterrestre #alien #chalinegrazik #miamibeach #CapCut ♬ som original – Diego Bissoni Batata

Μιλώντας για τα viral βίντεο, ο αστυνομικός Βέγκα πρόσθεσε: «Είναι μια σκιά ενός ατόμου που περπατά. Αν κοιτάξετε στην αρχή του κλιπ, μπορείτε να δείτε το άτομο στο κάτω μέρος της σκιάς. Αν υπήρχε κάποιο πλάσμα, εγώ και οι άλλοι αστυνομικοί θα βγάζαμε το όπλο μας, ενώ εμείς κρυβόμαστε πίσω από τα αυτοκίνητά μας».

Για τα τυπικά, να σας μεταφέρω τι έγινε τελικά το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στον κεντρικό δρόμο του Μαϊάμι (ή καλύτερα να σας μεταφέρω όσα γράφουν μεγάλες διεθνείς ιστοσελίδες):

@s.p.a.c.e11 alien#alien #ufo #alien #foryou #foryourpage #fy #pyf #viral #goviral ♬ Danger – SoundAudio

Μεγάλη αστυνομική παρουσία έξω από το εμπορικό κέντρο του Μαϊάμι προκλήθηκε από μεγάλο καβγά μεταξύ εφήβων το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Κάποιοι από αυτούς έβαλαν πυροτεχνήματα μέσα στο εμπορικό κέντρο, κάνοντας πολλούς να πιστέψουν ότι σημειώθηκε πυροβολισμός. Αργότερα, η αστυνομία συνέλαβε τουλάχιστον τέσσερις ανήλικους για την πρόκληση της τεράστιας αναταραχής, με τον Βέγκα να τονίζει ότι «Οι ανήλικοι προκαλούσαν χάος».

Τελικά, ήρθαν οι εξωγήινοι στη Γη και επέλεξαν το Μαϊάμι; Έδωσαν μάχη ή απλώς πέρασαν μια βόλτα από το εμπορικό (μέρες γιορτινές, θα ήθελαν να πάρουν ένα δώρο); Εμφανίστηκε ο Harry Potter με την παρέα του; Ή ήταν μόνος του ο Voldemort, καθώς όπως βλέπουμε στα βίντεο, το περίεργο αυτό πλάσμα φορά γκρι χιτώνα (λέω εγώ τώρα); Ήταν τέχνασμα των εφήβων;

Λατρεμένες συνωμοσίες που πάντα θέλουμε να συζητάμε με την παρέα μας, με άλλους να γελούν, άλλοι να πιστεύουν, άλλοι να διαφωνούν και εν τέλει να περνάμε όμορφα.

Αυτά από εμένα:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Επιτάφιος Θρήνος: Η Ακολουθία και η περιφορά [live]

Ηράκλειο: Προφυλακιστέος ο 51χρονος που κακοποιούσε σεξουαλικά το βαφτιστήρι του

Όχι άλλη τοξικότητα

Τέμπη-«Ένα Χρόνο Μετά»: Το νέο τραγούδι των Κότσιρα και Κόμη Χ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα