ΑΘΗΝΑ
05:43
|
07.05.2024
Σουιφτάκιας ο Μαργαρίτης Σχοινάς! Ήξερε πότε ακριβώς θα εμφανιστεί στο Παρίσι και τη μεγάλη επιρροή που μπορεί να ασκήσει στους νεαρούς Ευρωπαίους.
Τέιλορ Σουίφτ και Μαργαρίτης Σχοινάς
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τι σχέση μπορεί να υπάρχει ανάμεσα στον Αντιπρόεδρο της Κομισιόν της Ε.Ε., Μαργαρίτη Σχοινά, με την Αμερικανίδα επιτυχημένη τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ και τις ευρωεκλογές του Ιουνίου;

Προτού βιαστείτε να απαντήσετε αρνητικά, κάντε τον κόπο να θυμηθείτε τον περασμένο Σεπτέμβρη, όταν η Τέιλορ Σουίφτ κάλεσε εκατομμύρια Αμερικανούς που την ακολουθούν σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους για να ψηφίσουν στις επικείμενες προεδρικές και βουλευτικές εκλογές που θα διεξαχθούν τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Το κάλεσμά της είχε βρει ανταπόκριση καθώς την επόμενη μέρα είχαν προστεθεί στους εκλογικούς καταλόγους πάνω από 35.000 νεαροί Αμερικανοί ψηφοφόροι.

Με αφορμή λοιπόν την ευρωπαϊκή περιοδεία της Τέιλορ Σουίφτ τον Μάιο και την συναυλία που θα δώσει στο Παρίσι στις 9 Μαΐου, κατά τη λεγόμενη «Ημέρα της Ευρώπης», ο Μαργαρίτης Σχοινάς σκέφτηκε να προτείνει στην Αμερικανίδα καλλιτέχνιδα να κάνει ένα παρόμοιο κάλεσμα στους νεαρούς Ευρωπαίους μπας και τους πείσει να προσέλθουν στις κάλπες τον ερχόμενο Ιούνιο.

«Ελπίζω πραγματικά ότι θα κάνουμε το ίδιο για τους νέους Ευρωπαίους, ελπίζω πραγματικά ότι κάποιος στην ομάδα των μέσων ενημέρωσής της παρακολουθεί αυτό το συνέδριο και θα της μεταφέρει το αίτημά μας» ανέφερε ο Μαργαρίτης Σχοινάς, θυμίζοντας πως από τις 6 ως τις 9 Ιουνίου θα κληθούν στις κάλπες περίπου 400.000.000 Ευρωπαίοι ψηφοφόροι για να εκλέξουν το νέο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κάιρο: Η Χαμάς αποδέχεται την πρόταση για κατάπαυση πυρός

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Καταδικάζουμε απερίφραστα την Ισραηλινή εντολή εκκένωσης της Ράφα

Νεμπένζια: Το δυτικό ενδιαφέρον για την ειρηνική χρήση του διαστήματος είναι υποκριτικό

Τι πραγματικά συμβαίνει στη «Γη των όρθιων ανθρώπων»;

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα