ΑΘΗΝΑ
08:58
|
02.05.2024
Παραδόθηκε στον ΕΟΔΥ για έλεγχο του περιεχομένου που πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν σκόνη άγνωστης σύνθεσης.
Η ρωσική πρεσβεία την Αθήνα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συναγερμός σήμανε, λίγο μετά τις 10 το πρωί, στην πρεσβεία της Ρωσίας στο Παλαιό Ψυχικό, καθώς, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, στο κτίριο έφτασε φάκελος που θεωρήθηκε από τον υπάλληλο που τον παρέλαβε ύποπτος.

Στο σημείο κλήθηκαν να σπεύσουν δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστιικής, προκειμένου να πραγματοποιηθεί έλεγχος. Ο φάκελος, που σύμφωνα με πληροφορίες περιείχε σκόνη άγνωστης σύνθεσης, συσκευάστηκε με ασφαλή τρόπο, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από το πρωτόκολλο και παραδόθηκε στον ΕΟΔΥ για περαιτέρω έλεγχο.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν 15 πυροσβέστες με την ειδική ομάδα της 1ης ΕΜΑΚ και 5 οχήματα, ενώ παράλληλα στο σημείο μετέβη και κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της ΕΛΑΣ.

Νωρίτερα, την κινητοποίηση των αρχών προκάλεσε ο εντοπισμός μιας ύποπτης χειραποσκευής, έξω από ξενοδοχείο στην οδό Μητροπόλεως, κοντά στην πλατεία Συντάγματος. Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, που κατέληξε στο ότι περιείχε απλά ρούχα χωρίς να υπάρχει κανένας κίνδυνος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Greek Mafia: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία οκτώ συλληφθέντων

Τέλος οι διπλωματικές σχέσεις της Κολομβίας με το Ισραήλ

Μαζική αστυνομική παρουσία στο Πανεπιστήμιο της Κολούμπια

Το Ισραήλ απειλεί με αντίποινα ενάντια της Παλαιστινιακής Αρχής λόγω Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα