ΑΘΗΝΑ
13:30
|
02.05.2024
Ο 32χρονος Αμπντούλ Ματίν, περιζήτητος εργένης και Instagrammer, παντρεύτηκε την εγγονή του ειδικού συμβούλου του μονάρχη του σουλτανάτου.
Βασιλικός γάμος στο Μπρουνέι
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο πρίγκιπας του Μπρουνέι Αμπντούλ Ματίν, γνωστός στον κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τις ημίγυμνες πόζες του, τις πτήσεις του με μαχητικά αεροσκάφη και τις βόλτες του με ταχύπλοα, παντρεύτηκε και οι τελετές θα διαρκέσουν συνολικά δέκα ημέρες. Το γαμήλιο γλέντι ξεκίνησε στις 7 Ιανουαρίου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Muash Rosman 🇧🇳 (@muash.portfolio)

Ο 32χρονος πρίγκιπας και μέχρι πρότινος ο πιο περιζήτητος «γαλαζοαίματος» εργένης της Ασίας ανακοίνωσε τη σχέση και τον αρραβώνα του με την Ανίσα Ρόσναχ Ίσα-Καλέμπικ τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η 29χρονη σύζυγος του πρίγκιπα είναι εγγονή του ειδικού συμβούλου του μονάρχη του Μπρουνέι, σουλτάνου Χασανάλ Μπολκιάχ. Σύμφωνα με το BBC η σύζυγος ασχολείται με τη μόδα και τον τουρισμό, ως ιδιοκτήτρια δύο εταιρειών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Muash Rosman 🇧🇳 (@muash.portfolio)

Ο πρίγκιπας είναι έκτος στη σειρά διαδοχής του θρόνου, παρόλα αυτά τα τελευταία χρόνια είναι στο φως της δημοσιότητας, συνοδεύοντας τον πατέρα του σε διπλωματικές υποχρεώσεις. Ο Αμπντούλ Ματίν έχει 2,5 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram. 

Η επίσημη γαμήλια τελετή έγινε σε τέμενος την περασμένη Πέμπτη. Η κύρια γαμήλια δεξίωση πραγματοποιήθηκε παρουσία περίπου 5.000 καλεσμένων από τη Σαουδική Αραβία, την Ιορδανία, καθώς και των προέδρων της Ινδονησίας, Τζόκο Ουιντόντο και των Φιλιππίνων, Φέρντιναντ Μάρκος Τζούνιορ. Η πρώτη δημόσια εμφάνιση των νεόνυμφων δεν έγινε σε άμαξα αλλά στο πίσω μέρος μια ανοιχτής Rolls Royce στους δρόμους της Μπαντάρ Σερί Μπεγκαβάν, της πρωτεύουσας του Μπρουνέι. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κιλκίς: Άνδρας επιτέθηκε με τσεκούρι σε αστυνομικούς

ΕΠΑΛ: Από το ξύλο για γειτονιές και οπαδικά στις γροθιές για ένα like ή γιατί κοίταξε το αγόρι της συμμαθήτριας

ΣΕΤΕΠΕ : Το Δώρο Πάσχα δεν έχει καταργηθεί

Νοσοκομείο «Έλενα»: Κακοποιητική μεταχείριση θύματος βιασμού από την ΕΛ.ΑΣ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα