ΑΘΗΝΑ
11:24
|
03.05.2024
Ανακριτής και εισαγγελέας διαφώνησαν για την προφυλάκιση ή μη του 50χρονου που σκότωσε τον κουνιάδο του μόλις έμαθε οτι βίαζε την κόρη του.
Ο άνδρας πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τον κουνιάδο του, αφότου ενημερώθηκε από την κόρη του ότι ο 33χρονος τη βίαζε από τα 9 της χρόνια
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 50χρονος από τον Βόλο, ο οποίος σκότωσε τον 33χρονο αδερφό της γυναίκας του, όταν έμαθε πως βίαζε επί χρόνια την κόρη του. Στον άνδρα επιβλήθηκε ο όρος του κατ’οίκον περιορισμού.

Ανακριτής και εισαγγελέας διαφώνησαν για την προφυλάκιση ή μη του 50χρονου ο οποίος την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τον κουνιάδο του, λίγες ώρες αφότου ενημερώθηκε από την κόρη του ότι ο 33χρονος τη βίαζε από τα 9 της χρόνια και στην συνέχεια την εκβίαζε αποσπώντας της χρήματα και απειλώντας τη ότι θα δημοσιοποιήσει βιντεοληπτικό υλικό από τον βιασμό.

Ο 50χρονος πατέρας κατηγορείται για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, οπλοχρησία και οπλοκατοχή. Παράλληλα ορίστηκε δικαστικό συμβούλιο που θα γίνει σε πέντε μέρες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη την ώρα που παραλάμβανε φάκελο με κοκαΐνη

ΗΠΑ: 2.200 συλλήψεις φιλο-παλαιστίνιων διαδηλωτών σε πανεπιστήμια

Eurovision: Θα αφαιρέσουν παλαιστινιακές σημαίες και σύμβολα στο κοινό

Τέμπη: Συμπληρωματική μήνυση κατά Μητσοτάκη και άλλων πολιτικών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα