ΑΘΗΝΑ
15:34
|
02.05.2024
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μια γυναίκα έχασε τη ζωή της μετά τη διακομιδή της σε νοσοκομείο.
Το αυτοκίνητο στο οποίο φέρονται να επέβαιναν οι δύο κρατούμενοι Παλαιστίνιοι
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τουλάχιστον 17 είναι οι τραυματίες από τη φερόμενη επίθεση στην πόλη Ραανάνα του Ισραήλ, 20 χλμ. βόρεια του Τελ Αβίβ, όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου. Σύμφωνα με τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, μάρτυρες του περιστατικού αναφέρουν πως ο οδηγός στη συνέχεια επιτέθηκε στους παρευρισκόμενους με μαχαίρι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μια 70χρονη γυναίκα έχασε την ζωή της μετά την διακομιδή της σε νοσοκομείο. Επίσης, σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται ένας 34χρονος και ένας 16χρονος. Δημοσιεύματα του ισραηλινού τύπου αναφέρουν ότι, εκτός των τραυματιών από την σύγκρουση με το όχημα, ένα άτομο φέρει τραύματα από μαχαίρι.

Οι ισραηλινές αρχές έχουν συλλάβει δύο εργάτες Παλαιστίνιους από την Χεβρώνα της Δυτικής Όχθης, ως τους κύριους ύποπτους για το περιστατικό, το οποίο η αστυνομία χαρακτήρισε ως πιθανή «τρομοκρατική επίθεση δια εμβολισμού». Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο συλληφθέντες είναι συγγενείς.

Η ισραηλινή εφημερίδα Jerusalem Post αναφέρει πως η Χαμάς ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση, χωρίς να παραθέτει με ποιον τρόπο γνωστοποίησε η οργάνωση την ανάληψη, ούτε την αιτιολόγησή της.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νίσυρος: Προφυλακιστέος ο αρχαιοφύλακας που παρενοχλούσε ανήλικα

Αεροπορικώς το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα σε επτά προορισμούς της Ελλάδας

Αλβανία: Ζευγάρι ηλικιωμένων Ελλήνων βρέθηκε δολοφονημένο στο σπίτι του

Χάγη: Απέρριψε τα έκτακτα μέτρα για τις γερμανικές εξαγωγές όπλων στο Ισραήλ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα