ΑΘΗΝΑ
00:31
|
06.05.2024
Σε ανάρτησή του, ο ίδιος γνωστοποιεί πως η αγωγή κρίθηκε «απορριπτέα ως απαράδεκτη» από το δικαστήριο.
Νίκος Μπογιόπουλος
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η δικαιοσύνη δικαίωσε τον Νίκο Μπογιόπουλο έναντι στη Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, που είχα καταθέσει δεύτερη αγωγή κατά του δημοσιογράφου για συκοφαντική δυσφήμηση, επειδή είχε μιλήσει για τις γιορτές μίσους, που διοργάνωσαν σε Γράμμο και στο Βίτσι.  

Σε ανάρτησή του ο ίδιος γνωστοποιεί πως η αγωγή κρίθηκε «απορριπτέα ως απαράδεκτη» από το δικαστήριο, το οποίο «καταδικάζει το ενάγον (την ΕΑΑΣ) στην καταβολή των δικαστικών εξόδων των εναγομένων, τα οποία ορίζει στο ποσό των πεντακοσίων (500) ευρώ».

Σε ανάρτησή του, με αφορμή την απόφαση, ο Νίκος Μπογιόπουλος σημείωσε: 

Η Ενωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ), αφού η πρώτη της αγωγή εναντίον μου απορρίφθηκε το 2021, επανήλθε με δεύτερη αγωγή το 2022.
Και αυτή η δεύτερη αγωγή της, λοιπόν, κρίθηκε από το δικαστήριο (Αριθμός Απόφασης 13102/2023 της 29ης Δεκεμβρίου 2023) “ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΑ ως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ”.
Επιπλέον το δικαστήριο “ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ το ενάγον (σσ: την ΕΑΑΣ) στην καταβολή των δικαστικών εξόδων των εναγομένων, τα οποία ορίζει στο ποσό των πεντακοσίων (500) ευρώ”.
Θυμίζω:
Ισχυρίζονταν ότι τους “συκοφάντησα”, μου ζητούσαν 70.000 ευρώ για “ηθική βλάβη” και αιτούνταν την φυλάκιση μου για 6 μήνες “ως μέσον εκτελέσεως της απόφασης που θα εκδοθεί”…

Σημείωση 1η: Ο,τι είχα να πω για τους εν λόγω το κατέγραψα – με αφορμή ήδη το εξώδικό τους – σε σχετικό κείμενο – εδω: Οι απόστρατοι της ΕΑΑΣ επαναφέρουν την αγωγή κατά του δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου!

Σημείωση 2η: Τελεία. Και παύλα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια

Ιουλιανό και Γρηγοριανό ημερολόγιο: Μια ιστορία, δύο φορές… Πάσχα

Οι ψηφοφόροι του Παναμά θα εκλέξουν νέο πρόεδρο

Νεκρή ανασύρθηκε η γυναίκα που έπεσε με αυτοκίνητο στο λιμάνι της Πάτρας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα