ΑΘΗΝΑ
07:54
|
02.05.2024
Εντοπίστηκε το όχημα, συνεχίζονται οι έρευνες για τον αγνοούμενο οδηγό.
Στις έρευνες συμμετέχουν 43 πυροσβέστες με 12 οχήματα και ομάδες της 6ης ΕΜΑΚ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νεκρή εντοπίστηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης, κοντά σε γεφύρι, στο Πλουτοχώρι του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων στην Ηλεία, η γυναίκα που αγνοούνταν από χθες το βράδυ, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μαζί με τον σύντροφό της, παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά χειμάρρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής εφημερίδας «Πατρίς», σε απόσταση περίπου 300 μέτρων από το άψυχο σώμα της γυναίκας, εντοπίστηκε το μοιραίο όχημα, ενώ ο οδηγός εξακολουθεί να αγνοείται με τις έρευνες να συνεχίζονται από 43 πυροσβέστες με 12 οχήματα, μαζί με ομάδες της 6ης ΕΜΑΚ και της 6ης ΕΜΟΔΕ, ενώ στην προσπάθεια αναμένεται να συνδράμουν και δύτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα, ο 50χρονος άνδρας, αυτοκινητιστής στο επάγγελμα, την ώρα της ισχυρής βροχόπτωσης επιχείρησε να περάσει με το ιδιωτικό του όχημα το γεφύρι που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού, έχοντας μαζί του και την σύντροφό του. Ωστόσο, τη στιγμή που περνούσε από το σημείο ένα κύμα υδάτινου όγκου πέρασε πάνω από το γεφύρι και κόλλησε το όχημα στα κάγκελα, ενώ ακολούθησε και ένα δεύτερο κύμα που το αναποδογύρισε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Πατρίς, ο αγνοούμενος άνδρας φέρεται να επικοινώνησε με συγχωριανό του ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν παρασυρθεί το όχημά, καλώντας σε βοήθεια.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εργατική Πρωτομαγιά: Αγώνας για δικαιώματα και λευτεριά στην Παλαιστίνη

Ο καιρός σήμερα: Τοπικές βροχές και πάλι σκόνη από την Αφρική

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα