ΑΘΗΝΑ
13:35
|
06.05.2024
Προφυλακίστηκαν δύο από τους κατηγορούμενους ενώ ένας τρίτος που έπαιζε ρόλο «πελάτη» αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 5.000 ευρώ.
Ανήλικη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δύο από τα τρία άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση κυκλώματος μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών, ακόμη και 15 ετών, από πλούσιους πελάτες στα βόρεια προάστια κρίθηκαν απόψε προσωρινά κρατούμενοι.

Στα κελιά φυλακής οδηγήθηκαν απόψε η 31χρονη Αλβανίδα που ζει στον Κολωνό και είναι γνωστή με το ψευδώνυμο «Λορέλα» και ένας 34χρονος από την Εκάλη που είχε αναλάβει χρέη «φωτογράφου» και διασύνδεσης με πλούσιους πελάτες σε βόρεια προάστια.

Η «ατζέντισσα» και ο «φωτογράφος»

Το τρίτο άτομο, ένας 55χρονος που του αποδίδεται το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικη αφέθηκε ελεύθερος αφού προηγουμένως κατέβαλε 5.000 ευρώ χρηματική εγγύηση και του επιβλήθηκε η υποχρέωση να εμφανίζεται δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Κατά τις σημερινές απολογίες τους στον ανακριτή, οι τρεις κατηγορούμενοι αρνήθηκαν πως εμπλέκονται στο κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών.

Οι δύο άνδρες ισχυρίστηκαν πως δεν γνώριζαν πως τα κορίτσια ήταν ανήλικα επειδή τους είχαν πει πως ήταν «20 ετών».

Η 31χρονη, που φέρεται πως προσέγγιζε τα ανήλικα κορίτσια και τα έπειθε να προχωρήσουν σε σεξουαλικές συνευρέσεις με αγνώστους πλην πλούσιους άνδρες έναντι αμοιβής, αρνήθηκε πως πρόσφερε στα αφεντικά της αυτού του είδους την «εκδούλευση». Σύμφωνα με πληροφορίες στην δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της αναφέρεται πως αφού έπειθε και έσπρωχνε τις ανήλικες μαθήτριες στην πορνεία, μετά από κάθε ραντεβού, τους έστελνε SMS και απαιτούσε να της δώσουν λεφτά.

Ο 34χρονος φέρεται πως φωτογράφισε με τα εσώρουχά τους τις έφηβες και στη συνέχεια αναρτούσε τις φωτογραφίες σε διαδικτυακή πλατφόρμα μέσω της οποίας κλείστηκαν και πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον 10 «ραντεβού» σε ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας.

Πώς ξετυλίχθηκε ο μίτος του κυκλώματος

Για μαστροπεία μαζί με τη Λορέλα, κατηγορείται επίσης και μια 26χρονη από το κέντρο Αθήνας, ενώ στη δικογραφία συμπεριλαμβάνονται τα ονόματα ενός 64χρονου ημεδαπού από το Ψυχικό, ενός 48χρονου Αλβανού από το Ίλιον, ενός 32χρονου και ενός 48χρονου ημεδαπού από την Αθήνα, που ήταν πελάτες του κυκλώματος.

Τη βρώμικη ιστορία εκμαυλισμού και εκμετάλλευσης ανήλικων μαθητριών ήταν μία  46χρονη Πολωνή της οποίας η 15χρονη κόρη συμπεριφερόταν διαφορετικά τους τελευταίους μήνες. Παρακολουθώντας την διαπίστωσε πως το παιδί της ήταν θύμα του κυκλώματος μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών με πλούσιους πελάτες στα βόρεια προάστια.

Κατά πληροφορίες οι αστυνομικοί κατέγραψαν σε έκθεσή τους την καταγγελία που έκανε η 46χρονη μητέρα μίας 15χρονης μαθήτριας στις 30 Αυγούστου 2023 αναφέροντας, μεταξύ άλλων:

«Απογευματινές ώρες της 30-08-2023 προσήλθε στην Υπηρεσία μας γυναίκα 46χρονων από τον Πολωνία, μητέρα 15χρονης, στην Αθήνα και κατήγγειλε ότι, όπως της αποκάλυψε η κόρη της, βραδινές ώρες της προηγούμενης ημέρας (29-08-2023), η ίδια (ανωτέρω ανήλικη) μαζί με άλλη ανήλικη 17 ετών, συνευρέθησαν ερωτικά, έναντι αμοιβής, με ενήλικα άνδρα, ονόματι «Κώστας», σε ξενοδοχείο στη περιοχή των Αθηνών (Εξάρχεια).

Κατόπιν των ανωτέρω, κλήθηκαν και εξετάσθηκαν σχετικά, αυθημερόν (30-08-2023) και επιβεβαίωσαν τα ανωτέρω καταγγελλόμενα και ανέφεραν ότι, πράγματι βραδινές ώρες της 29-08-2023, αφού συναντήθηκαν στο σταθμό ΗΣΑΠ Αγίου Ελευθέριου με κατηγορούμενο, κατόπιν προκαθορισμένου ραντεβού, εν συνεχεία μετέβησαν, με το αυτοκίνητό του, σε ξενοδοχείο στην περιοχή των Εξαρχείων, με την επωνυμία (σ.σ. αναφέρεται το όνομα), όπου εκεί ο κατηγορούμενος, έχοντας γνώση της ανηλικότητάς τους, προέβη σε ερωτικές πράξεις με αυτές, έναντι αμοιβής και συγκεκριμένα έναντι του χρηματικού ποσού των εκατόν πενήντα (150) ευρώ, έκαστη».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δέκα χρόνια από τη σφαγή της Οδησσού: Όταν ο φασισμός επιβλήθηκε με αίμα και ατσάλι

ΗΠΑ: Σχεδόν 2.500 συλλήψεις σε διαδηλώσεις υπέρ των Παλαιστινίων σε κολέγια και πανεπιστήμια

Εκλογές στο Τσαντ, οι πρώτες του Σαχέλ μετά το κύμα πραξικοπημάτων

Πώς θα κινηθούν σήμερα τα ΜΜΜ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα