ΑΘΗΝΑ
03:01
|
05.05.2024
Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι τρεις αρνήθηκαν ότι έχουν οποιαδήποτε σχέση με τις κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν.
Ελεύθερος αφέθηκε ο κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν οι δύο από τους τρεις πρώτους συλληφθέντες οι οποίοι απολογήθηκαν σήμερα για την υπόθεση μαστροπείας εις βάρος ανηλίκων κοριτσιών στην Αττική.

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, προφυλακιστέοι κριθήκαν η 31χρονη με το όνομα «Λορέλα» από τον Κολωνό και ο 34χρονος από την Εκάλη με το ψευδώνυμο «Πέτρος», οι οποίοι κατηγορούνται, ανά περίπτωση, για τα αδικήματα της μαστροπείας και πορνογραφίας.

Ο τρίτος κατηγορούμενος, στον οποίο αποδίδεται το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο, αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα και χρηματική εγγύηση ύψους 5.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι τρεις αρνήθηκαν ότι έχουν οποιαδήποτε σχέση με τις αποδιδόμενες σε αυτούς αξιόποινες πράξεις.

Η 31χρονη κατηγορούμενη φέρεται να υποστήριξε πως δεν εξωθούσε κορίτσια στην πορνεία και πως όταν υποψιάστηκε πως κάτι συμβαίνει με την 17χρονη, την οποία γνώριζε από το ινστιτούτο αισθητικής που διατηρεί, προσπάθησε να την πείσει να σταματήσει.

Ακόμα, οι δύο άνδρες φέρεται να ισχυρίστηκαν πως δεν ήξεραν ότι τα κορίτσια ήταν ανήλικα, καθώς τους εμφανίζονταν ως μεγαλύτερα από την πραγματική τους ηλικία.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε «πλήρη πείνα», λέει η επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ

Disiecta Membra #11: Από τον ζιγκολό στον incel, μια διαδρομή με αυτοκίνητα

Ξέσπασμα ιλαράς στη Νιγηρία: Τουλάχιστον 42 νεκροί

Κατολισθήσεις, πλημμύρες σάρωσαν το νότιο Σουλαουέζι της Ινδονησίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα