ΑΘΗΝΑ
00:57
|
06.05.2024
Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτσιώτης, αναμένεται να συγκαλέσει άμεσα σύσκεψη με τον αρχηγό της Κυπριακής Αστυνομίας και τον Δήμαρχο της Πάφου.
Ο Κύπριος υπουργός Δικαιοσύνης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μέτρα για την πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος μετά τις αιματηρές επιθέσεις που σημειώθηκαν τους τελευταίους τρεις μήνες στην Κύπρο σχεδιάζει η κυβέρνηση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

Μετά και από τον χτεσινό εμπρησμό του αυτοκινήτου της δημόσιας κατηγόρου Πάφου, ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτσιώτης, αναμένεται να συγκαλέσει άμεσα σύσκεψη με τον αρχηγό της Κυπριακής Αστυνομίας και τον Δήμαρχο της Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, προκειμένου να αποφασιστούν μέτρα αντιμετώπισης της εγκληματικότητας.

Σε δηλώσεις που έκανε χτες ο Μάριος Χαρτσιώτης τόνισε ότι έχει ήδη συζητήσει με τον Αρχηγό Αστυνομίας το θέμα θέσπισης νέων μέτρων για την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος στη μεγαλόνησο, ενώ από την άλλη, ο δήμαρχος Πάφου μιλώντας στην εφημερίδα Φιλελεύθερος εκτίμησε πως απαιτείται «άμεση αντίδραση» με πρώτη κίνηση την εξουδετέρωση των 4-5 μεγάλων εμπόρων ναρκωτικών στην επαρχία Πάφου.

Ο Φαίδων Φαίδωνος ανέφερε ότι είναι σημαντικό να γίνει σύσκεψη υπό την προεδρία του υπουργού Δικαιοσύνης στην πόλη το συντομότερο δυνατό. Ο ίδιος εξέφρασε την πεποίθηση πως η έλλειψη πολιτικής βούλησης και η ανικανότητα σε καίριες θέσεις στην Αστυνομία ευθύνονται για την έξαρση του προβλήματος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κασσελάκης: Όταν είναι να «σπάσουμε» αυγά θέλω όλοι να είστε μαζί μου

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια

Ιουλιανό και Γρηγοριανό ημερολόγιο: Μια ιστορία, δύο φορές… Πάσχα

Οι ψηφοφόροι του Παναμά θα εκλέξουν νέο πρόεδρο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα