ΑΘΗΝΑ
01:03
|
07.05.2024
Τόσο η 26χρονη «ατζέντισσα» των ανήλικων, όσο και ο 63χρονος «πελάτης», υποστήριξαν πως δεν γνώριζαν την ηλικία των κοριτσιών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι για το κύκλωμα μαστροπείας εις βάρος ανηλίκων στην Αττική.

Μετά την απολογία τους κατά την οποία αρνήθηκαν τις κατηγορίες, τόσο η 26χρονη «’Ελενα», η οποία φέρεται να εξωθούσε ανήλικη στην πορνεία, όσο και ένας 63χρονος άνδρας, ο οποίος φέρεται να ήταν «πελάτης» του κυκλώματος, αφέθηκαν ελεύθεροι υπό τον περιοριστικό όρο της παρουσίας σε αστυνομικό τμήμα.

Στον 63χρονο ζητήθηκε, επίσης, εγγυοδοσία ύψους 5.000 ευρώ. Και οι δύο αρνήθηκαν πως γνώριζαν πως τα κορίτσια ήταν ανήλικα, ενώ η 26χρονη υποστήριξε ότι η ίδια είναι τοξικοεξαρτημένη.

Έως τώρα προφυλακιστέοι έχουν κριθεί η αποκαλούμενη «Λορέλα» από τον Κολωνό και ο 34χρονος, γνωστός ως «Πέτρος ο φωτογράφος» από την Εκάλη, ενώ ελεύθερος υπό όρους αφέθηκε ένας ακόμη άντρας, ο οποίος κατηγορείται ότι συνευρέθηκε με μια από τις ανήλικες. Ο «πελάτης» αρνήθηκε τις κατηγορίες εις βάρος του, υποστηρίζοντας πως δεν γνώριζε την πραγματική ηλικία του κοριτσιού.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα