ΑΘΗΝΑ
04:48
|
12.06.2026
Πρωταγωνίστρια στο νέο σποτ του υπουργείου Υγείας για την αύξηση των εμβολιασμών είναι η καθηγήτρια Αναστασία Κοτανίδου.
Αναστασία Κοτανίδου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η καθηγήτρια Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας στο πανεπιστήμιο Αθηνών,  Αναστασία Κοτανίδου,  πρωταγωνιστεί στο νέο σποτ που ετοίμασε το υπουργείο Υγείας προκειμένου να πείσει τους Έλληνες, και ιδιαίτερα όσοι είναι άνω των 60 ετών, να επαναλάβουν τον εμβολιασμό τους κατά του κορονοϊού covid-19.

«Όλα καλά δεν είναι, αλλά θα γίνουν, με τον νέο ετήσιο εμβολιασμό κατά της Covid-19» λέει η Κοτανίδου στο πλαίσιο διαλόγου με οπερατέρ στο πλατό ενός τηλεοπτικού στούντιο.

«Οι άνθρωποι άνω των 60, κινδυνεύουν 20 φορές περισσότερο από σοβαρή νόσηση, εισαγωγή στη ΜΕΘ, και θάνατο» αναφέρει η καθηγήτρια Πνευμονολογίας, επισημαίνοντας πως το νέο εμβόλιο μειώνει αυτόν τον κίνδυνο κατά 90%.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Συμφωνία με το Ιράν ακόμη και εντός Σαββατοκύριακου αναγγέλλει ο Τραμπ (upd)

Οικονομικές και ενεργειακές προκλήσεις για το μέλλον βλέπει ο Πιερρακάκης στο Eurogroup

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για κανάλια περιφερειακής εμβέλειας

Σε αυτή την παραλία απαγορεύονται οι ομπρέλες για λουόμενους μεταξύ 10 και 65 ετών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα