ΑΘΗΝΑ
19:17
|
30.04.2024
Αντίστοιχες κινητοποιήσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα και σε πόλεις της Ιορδανίας, ως ένδειξη αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό.
Διαδηλωτές κρατούν τη σημαία της Παλαιστίνης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Χιλιάδες διαδηλωτές βγήκαν ξανά στους δρόμους της πρωτεύουσας της Υεμένης, Σαναά, σε μια μεγαλειώδη πορεία υποστήριξης στον λαό της Παλαιστίνης, που για 105η ημέρα βρίσκονται αντιμέτωπος με την βάρβαρη επίθεση του Ισραήλ, αλλά και για να εκφράσουν την υποστήριξή τους στους Χούθι, την ώρα που ΗΠΑ και Βρετανία εξαπολύουν αλλεπάλληλες επιθέσεις στο έδαφος της Υεμένης.

Το πλήθος με τα συνθήματά του καταδικάζει την αμερικανική υποστήριξη στον πόλεμο που έχει εξαπολύσει το Ισραήλ κατά των αμάχων της Λωρίδας της Γάζας, υποσχόμενοι να συνεχίσουν να υπερασπίζονται τα «αδέρφια τους στην Παλαιστίνη», σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Al Jazeera στην Σαναά.

«Δεν μας ενδιαφέρει το μίσος σας, ούτε τι θα μας κάνετε, θα συνεχίσουμε σταθερά να υποστηρίζουμε τους Παλαιστίνιους, έως ότου το Ισραήλ σταματήσει τον πόλεμό του στα παλαιστινιακά εδάφη», δήλωσαν διαδηλωτές στον ανταποκριτή.

Οι πολίτες της Υεμένης βγήκαν μαζικά στους δρόμους, μόλις λίγες ώρες μετά την πιο πρόσφατη επίθεση των ΗΠΑ στα εδάφη της χώρας, οι οποίες, σύμφωνα με ίδιους, είχαν στόχο πυραυλικά συστήματα των μαχητών του κινήματος Ανσαράλλα.

Αντίστοιχες κινητοποιήσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα και σε πόλεις της Ιορδανίας, ως ένδειξη αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Πέδρο Σάντσεθ πάλι ξαναγεννιέται από τις στάχτες του;

Σαλαμίνα: Αστυνομικός γρονθοκόπησε άγρια ηλικιωμένο ζευγάρι και εξαφανίστηκε

Πέθανε ο ηθοποιός Μπράιαν ΜακΚάρντι

Στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ ο Κουτσούμπας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα