ΑΘΗΝΑ
14:51
|
03.05.2024
Η σύζυγος του θύματος γνώριζε ότι στο παρελθόν η 38χρονη παρενοχλούσε τον σύζυγό της.
Το τελευταίο τρίμηνο παρακολουθείται από ψυχίατρο δήλωσε ο δικηγόρος της
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη (24/01) ενώπιον του ανακριτή, ζήτησε και έλαβε η 38χρονη γυναίκα που κατηγορείται για την άγρια δολοφονία του 43χρονου άνδρα έξω από το σπίτι του σε κεντρικό σημείο της Χαλκίδας.

«Δεν ήταν σε καλή κατάσταση να μιλήσει, προσπαθεί να ηρεμήσει, να βάλει τη σκέψη της σε μία σειρά, για να μπορέσει να μιλήσει», δήλωσε σήμερα ο δικηγόρος της 38χρονης έξω από τα δικαστήρια την Κυριακή, ενώ έκανε γνωστό ότι το τελευταίο τρίμηνο παρακολουθείται από ψυχίατρο.

Ο δικηγόρος επισήμανε επίσης πως ουδέποτε θύμα και δράστις είχαν συνάψει ερωτική σχέση. Από την μεριά της, η σύζυγος του 43χρονου που ήταν αυτόπτης μάρτυρας της στυγερής δολοφονίας ανέφερε πως γνώριζε ότι στο παρελθόν η 38χρονη παρενοχλούσε τον σύζυγό της.

Στα χέρια των Αρχών βρίσκονται τα κινητά τηλέφωνα του 43χρονου θύματος και της 39χρονης, προκειμένου να εντοπιστεί το κίνητρο της δολοφονίας, από πιθανές κλήσεις και μηνύματα που είχαν ανταλλάξει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 39χρονη δράστις επιτέθηκε στο θύμα, πισώπλατα και το μαχαίρωσε τέσσερις φορές. Περαστικοί ακούγοντας τις φωνές του άντρα, έσπευσαν στο σημείο και ακινητοποίησαν την 39χρονη, η οποία συνελήφθη λίγα λεπτά μετά και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη της. Ο άντρας διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα: Από δύο μηχανές παρασύρθηκε η ηλικιωμένη

Υεμένη: Προσφέρουν σπουδές στους αποβλημένους φιλοπαλαιστίνιους φοιτητές

ΟΗΕ: Θα χρειαστούν 80 χρόνια για την ανοικοδόμηση της Γάζας

Ημέρες παθών και θαυμάτων στην αγορά εργασίας (της αναλήψεως στα ΑΤΜ για αυξήσεις και Δώρα)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα