ΑΘΗΝΑ
05:37
|
10.05.2024
Το άτυχο ζωάκι έκανε «χαρές» στους δράστες, κουνώντας την ουρά του, σύμφωνα με βίντεο από κάμερα ασφαλείας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν δύο άνδρες 26 και 21 ετών από χωριό του Μονοφατσίου στο νομό Ηρακλείου, για την θανάτωση σκύλου κατά την διάρκεια ζωοκλοπής σε ποιμνιοστάσιο, την Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, οι δύο νεαροί κρέμασαν από μια σιδερένια δοκό τον σκύλο του ιδιοκτήτη του ποιμνιοστασίου, κατά την διάρκεια της κλοπής των ζώων. Την αποτρόπαια πράξη κατέγραψε κάμερα ασφαλείας που είχε εγκαταστήσει στον χώρο ο ιδιοκτήτης, το υλικό της οποίας παρέδωσε στις αρχές. Μάλιστα, σύμφωνα με το CretaLive, το άτυχο ζωάκι έκανε «χαρές» στους δράστες, κουνώντας την ουρά του, όσο εκείνοι προσπαθούσαν να κλέψουν δύο κατσίκες που ήταν ελεύθερες στο χώρο. 

 Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Αρχανών-Αστερουσίων ταυτοποίησαν τους δράστες, οι οποίοι και εντοπίστηκαν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., από το Αστυνομικό Τμήμα Αστερουσίων σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο Ελλήνων για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ευζωίας ζώων συντροφιάς,  ζωοκλοπή και κλοπή. Επιπλέον, σε βάρος ενός εκ των ημεδαπών σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και αρχαιοτήτων, ύστερα από έρευνα στην οικία του.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

12 τραγούδια για την Παλαιστίνη

Το μήνυμα για τερματισμό του πολέμου στη Γάζα και λευτεριά στην Παλαιστίνη προσπαθούν να περάσουν μέσα από τη μουσική 12 γνωστοί καλλιτέχνες.
ΣΥΝΑΦΗ

Ένας νεκρός και μία τραυματίας από ένοπλη επίθεση στον Βύρωνα

Ενθουσιασμός για την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision

Πεθαίνοντας μόνος σε ένα παγκάκι στην Πανόρμου…

Εργατικό δυστύχημα στην Ορεστιάδα: Νεκρός 50χρονος που καταπλακώθηκε από μηχάνημα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα