ΑΘΗΝΑ
04:38
|
03.05.2024
Σε φρούριο μετατράπηκε το Δικαστήριο στο Μεσολόγγι, την ώρα που ο 50χρονος κρεοπώλης απολογείται για τη δολοφονία του 31χρονου.
Ένταση έξω από το Δικαστήριο στο Μεσολόγγι
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σήμερα (22/1) απολογείται ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του του 31χρονου. Η κατάσταση έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου είναι έκρυθμη, καθώς έχουν συγκεντρωθεί αρκετοί συγγενείς και φίλοι του αγνοούμενου, ο οποίος αγνοείται από τις 4 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με το tempo24.news, τα δικαστήρια έχουν μετατραπεί σε φρούριο, με δεκάδες αστυνομικούς να βρίσκονται περιμετρικά. Ισχυρότατες δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. έχουν αναπτυχθεί γύρω από το δικαστήριο ενώ έχουν τοποθετηθεί και κιγκλιδώματα περιμετρικά ώστε να μην μπορεί κάποιος από το πλήθος να πλησιάσει.

Οι ισχυρισμοί του 50χρονου φαίνεται να καταρρίπτονται, ενώ έχει δηλώσει ότι το επίμαχο εκείνο βράδυ ήταν υπό την επήρεια κάποιων ουσιών. Οι τοξικολογικές εξετάσεις και οι αναλύσεις που βγήκαν την Παρασκευή (19/1) έδειξαν ότι είναι καθαρές και ότι δεν είχε πάρει κανενός είδους ουσία.

Παράλληλα, έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται για 18η ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου.

Μετά από απόφαση του εισαγγελέα, ο ορκωτός εκπαιδευτής έφτασε το Σάββατο (20/1) στο Μεσολόγγι και ψάχνει με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο ώστε να βρει γενετικό υλικό. Εστίασε σε βάλτους και στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου, ενώ χθες συμμετείχαν και εθελοντές και συγγενείς του αγνοούμενου, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του αγνοούμενου αποκλείεται ο 50χρονος να έδρασε μόνος. Αντίθετα, πιθανολογεί ότι υπάρχουν και συνεργοί.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκστρατεία με επικεφαλής την Χάλι Μπέρι με στόχο νομοσχέδιο για την εμμηνόπαυση

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας, Αναστάσιου

Νεκρός στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο 43χρονος αγνοούμενος από την Ημαθία

Μπλακάουτ (ξανά…) στην Κένυα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα